LÄS MER: Exklusivt på Hänt Bianca Ingrosso Kändisintervjuer du vill se Nyhetsmorgon Ullared-profilerna Pernilla Wahlgren

Här bryter Andreas Johnsons dotter ihop i Idol – kan knappt stå

14 sep, 2024
andreas johnson dotter
Artisten Andreas Johnsons dotter har vuxit upp – och vill gå i pappas fotspår.
Men när Ella Johnson Knapp försöker i Idol, går inte saker riktigt hennes väg...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Orups kärleksskola – så håller du relationen vid liv: ”Då kan man inte dra”Brand logo
Orups kärleksskola – så håller du relationen vid liv: ”Då kan man inte dra”

Artisten Andreas Johnson, 54, gifte sig med Robinson-profilen Lisa Knapp Johnson, 51, år 2004, och idag har de barnen Ella, 18, och Tim, 14, ihop.

Äldsta dottern Ella syntes under lördagens avsnitt av Idol, där tittarna fick ta del av hennes kamp med scenskräck. När hon kommer in framför Idoljuryn berättar hon om hur den begränsar henne i sin önskan att få hålla på med musik.

Andreas Johnsons dotter bryter ihop i Idol

– Det första tecknet brukar vara att mina ben börjar skaka, och det känns som att jag inte kan stå upp. Sedan blir det svårt att andas och hjärtat börjar slå som att man har sprungit ett maraton. Det är lite som att få en panikångestattack, säger Ella i programmet och fortsätter:

Annons

– Man kan inte kontrollera vad man säger, hur det låter, hur man rör sig.

Att ha har vuxit upp på turné med pappa, är inget som gjort någon skillnad, förklarar hon vidare.

Anders Bagges hårda ord till kändisdottern: "Knappt att du får ett ja”

– Jag har fått otroligt mycket om hur livet är som artist och hur det är bakom scen. Men det hjälper inte ett dugg när det kommer till min scenskräck eller mitt självförtroende. Att ha väldigt höga krav på sig själv kan vara väldigt skadligt i längden, framför allt så har det gått ut över musiken.

Annons
andreas johnsons dotter gråter i idol

Men tillslut tar hon mod till sig och sjunger ut, och hon lyckas kamma hem tre av fyra ja från jurymedlemmarna – vilket gör att hon kommer vidare.

– Men det är knappt att du får ett ja av mig, säger Anders Bagge, trots att han själv är drabbad av scenskräck.

Ella Knapp Johnson har synts i tv förr

Men sjunga är inte det enda Ella Knapp Johnson är bra på. Redan 2018 har vi faktiskt kunnat se henne i tv, då hon medverkade i Sveriges yngsta kändiskock. Något pappa Andreas då var väldigt stolt över:

Annons

”Ditt driv, Din passion, Din nyfikenhet ja ditt allt.Jag är så sjukt stolt över dig.Att du dessutom utan mammas eller min vetskap sökte och kom med i Sveriges yngsta mästerkock!!! Är så du. Stort lycka till i mästerkocken. Ska bli ett nöje att följa Ella”, skrev han då på sin Instagram.

Hänt har sökt Ella Knapp Johnson.

FOTO: TV4

Annons