ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:NYTT! Korsord Vem åkte ur idol ikväll? Veckans tema och låtar Idolnostalgi Idol 2024 Idol 2023 Idol 2022 Idol 2021 Idol 2020

Idol-Robin och sambon tvingas ändra sina liv – vidtagit åtgärder: ”Obekväm”

26 okt, 2024
idol robin solberg
Robin Sohlberg gör succé i Idol och har nyss fått barn med fästmön Freja Karlsson.
Nu tvingas paret vidta åtgärder för att få ha ett privatliv.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Robin Sohlberg, 23, från Arvika blev tidigt en av favoriterna i årets upplaga av Idol. Det var hans dåvarande flickvän, numera fästmö, Freja Karlsson, 22, som anmälde honom till tävlingen – genom att skicka in filmer när han sjöng till TV4.

Idol-Robins fästmö om förändringarna efter Idol

För Nya Wermlands-Tidningen berättar Freja om hur deras liv förändrats sedan sambon blev Idol-Robin med hela svenska folket. Hon förklarar att responsen från fansen bara varit positiv, men att det ibland kan kännas svårt att vänja sig vid det nya läget. Nu har de en bebis, är nyinflyttade i ett hus i Arvika och Robin är i Stockholm så de kan bara träffas om helgerna.

– Jag trodde aldrig att det skulle bli så här extremt stort. Redan efter första avsnittet så exploderade Robins telefon, den bara låg och vibrerade. Sinnessjukt, säger Freja i intervjun.

Annons

Freja Karlsson: ”Det är nytt och jag är lite obekväm med det”

På stan blir de igenkända och folk vill gärna komma fram för att prata eller ta en bild.

– Jättekul, men ovant. På Mârten (en årlig höstmarknad i Arvika) kom vi knappt framåt för att folk flockades runt oss. Det är nytt och jag är lite obekväm med det, men jag vänjer mig. Har vi bråttom visar folk förståelse och respekt, berättar hon.

Efter att Robins gjorde entré i tävlingen blev han en av de 16 mest eftersökta personerna i hela Sverige på upplysningssajten Hitta.se.

– Så nu när vi flyttade kände vi att adressen ska bort. Om jag är här själv och det kommer massa folk som vill hälsa på Robin... Det här är vår privata plats. Okej på stan, men hemma är hemma, kommenterar Freja.

Idol-Robin om att ta bort sig från upplysningssajter

När Hänt träffar Robin under fredagens genrep inför lördagsavsnittet, är han enig.

– Gött att slippa att folk vet vart en bor och knackar på och ringer. Skicka gärna dm och kommentera, men att ringa och vart jag bor kan få vara privat, säger han i intervjun med Hänt.

på idolernas genrep
Idol-Robin Solberg och Hänts reporter.

Även om ingen har gjort det ännu, menar Robin att det är i förebyggande syfte. Ute på stan har han dock uppmärksammats vid flera tillfällen.

– Det kommer mer och mer. Det är folk som rycker tag i en, och vill ta bilder och sådär. Det blir väl en vanesak med tiden tror jag.

– Men jag tycker bara att sådant är kul! Så kom jättegärna fram!

FOTO: TT / Instagram skärmdump, Hänt

Annons