IdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdol
LÄS MER: Idol 2024 Idol 2023 Idol 2022 Idol 2021 Idol 2020 Idolnostalgi

Idol-Robin om flirtandet bakom kulisserna – sambon Frejas reaktion

19 okt, 2024
AvAlva Jonsson
För två och en halv månad sedan blev idolen Robin Sohlberg pappa för första gången.
Nu berättar han för Hänt om saknaden efter sonen, relationen till sin sambo och om de flirtiga inviterna.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Förra veckan var det premiär för veckofinalerna av idol 2024, som i år går av stapeln på lördagarna. I startfältet ser vi bland andra Benjamin Löfquist, 27, Ella Ekholm, 19, och Minou Nilsson, 18.

En av de som fått både varma ord av juryn och verkligen gått genom rutan är Robin Sohlberg, 24, från Arvika. Redan på audition gjorde han succé och fick en av de få, åtråvärda, jubileumsbiljetterna som juryn delade ut till de som de trodde lite extra på. Under Robins audition fick sambon Freja, 22, komma in till juryn då det var hon som anmält honom till tävlingen. Vid tiden för uttagningen var hon gravid och för drygt två månader sedan föddes parets son Elliot.

Idol-Robin om tiden borta från familjen

När Hänt träffar Sohlberg inför den andra veckofinalen berättar han hur det är att vara ifrån familjen om veckorna.

Annons

– Det är klart att jag saknar dem. Men jag går typ in i ett fokus när jag är här, så jag är i den här ”idol-bubblan” liksom och sen när jag kliver ur det fokuset – det är då saknaden kommer, säger han och fortsätter:

– Men då ringer jag ju facetime, så jag pratar med dem varje dag och de kommer hit varje lördag...så det känns bra ändå.

Känner du att du missar viktiga steg i hans utveckling?

– Ja alltså han är ju liten men han är väldigt tidig. Jag får ju videor på allt som händer och nu fick jag en video där han har ställt sig upp för första gången. Visserligen med lite ihållnings-hjälp då, men ändå, det går fort!

Flirtiga meddelandena bakom kulisserna: ”Inte ett dugg intresserad”

Robin har också blivit något av en flick-idol men menar att det lugnat ner sig lite i hans dm nu jämfört med hur det var i början.

– Jag tycker att det är konstigt för överallt vart du än tittar så syns det ju att jag har sambo, jag har barn och jag är ju inte ett dugg intresserad av någon annan. Och min sambo är inte ett dugg orolig över det, förklarar han för Hänt.

FOTO: Hänt / Instagram skärmdump

Annons