LÄS MER: Exklusivt på Hänt Bianca Ingrosso Kändisintervjuer du vill se Nyhetsmorgon Ullared-profilerna Pernilla Wahlgren

Därför känner du igen Margaux Flavet i Idol 2024 – det hände med Morris

06 sep, 2024
Margaux Flavet
Margaux Flavet är en av de hoppfulla människorna som ställer upp i Idol 2024.
Visst har vi sett henne förut? Hänt har koll!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”Brand logo
De tycker deltagarna om Över Atlanten: ”Ångestframkallande”

Äntligen är Idol 2024 igång på TV4! I år är det 20 år sedan den första säsongen visades och det firar kanalen med att göra en rad förändringar. Numera ser vi programmet varje lördag och det är inte bara Pär Lernström, 43, som styr spakarna. Han har nämligen sällskap av Youtube-profilen Mauri Hermundsson, 28, i rutan.

I det första avsnittet av Idol fick vi se 12 deltagare ta sig vidare till slutaudition. Nu återstår det att se vilka talanger som får en guldbiljett i det andra avsnittet. Redan nu kan vi avslöja att en av personerna faktiskt har sjungit i tv förut.

Annons

Därför känner du igen Margaux Flavet i Idol 2024

16-åriga Margaux Flavet fångar juryns intresse direkt när hon stiger in i rummet. Det här är inte första gången hennes sångröst charmar brallorna av ett gäng kändisar, Margaux har nämligen varit med i Talang!

Året var 2020 och då var hon bara 11 år gammal. Med sig hade Margaux sin pojkvän Morris. De hade varit ihop i hela nio år då. Det var dock inte denna kärlekshistoria som stod i fokus när Margaux syntes i Talang. Hon lyckades få Bianca Ingrosso, 29, att börja gråta när hon framförde Etta James klassiker At last.

Annons

– Alltså, hur söt, charmig och talangfull är inte du? Hade jag varit Morris hade jag varit så kär i dig nu. Det där var så bra. Jag satt och njöt här, sa Bianca strax innan Margaux fick en golden buzzer av juryn.

Margaux Flavet och Morris har gjort slut

När Margaux ställer upp i Idol fyra år senare har hon inte med sig Morris. Av kommentarer på hennes Instagram-konto att döma har de gjort slut och är bara vänner idag.

Annons

Någon som dock är med Margaux Flavet när hon ska träffa Peg Parnevik, 29, Ash Pournouri, 43, Anders Bagge, 56, och Katia Mosally, 37, är hennes pappa. Han var där för att stötta henne när hon mötte Talang-gänget också.

Den här gången sitter pappan med i rummet och ackompanjerar dottern när hon framför Elton Johns Bennie and the jets. Han blir känslosam redan innan deras audition ens har börjat.

– Jag känner mig småpirrig, jag är nog mer nervös än vad du är. Nu kommer pappa-tårarna, säger han.

– Jag har sökt till Idol för att jag älskar musik. Jag ser det här som en möjlighet att få göra det jag drömmer om, det skulle vara jätteroligt, säger Margaux i programmet.

Om Margaux Flavet går vidare i Idol 2024 återstår att se!

FOTO: TV4, Youtube

Annons