LÄS MER: Exklusivt på Hänt Kändisintervjuer du vill se Robinson 2024 Nyhetsmorgon Bonde söker fru Idol 2024 Liam Payne

Hänt på TikTok – har medlemmen hoppat av I just want to be cool?

09 okt, 2024
Filip Berg, Victor Beer, Emil Beer och Jennifer Pierina
Strul-skådisen Filip Berg avslöjar sin värsta fobi, Per och Bettan-aktuella Isak Löb och Emilia Rehnberg är inte helt överrens, och vad händer egentligen i humorgruppen I just want to be cool – ska Joel Adolphson lämna gruppen?
Kolla in de mest visade klippen från Hänts Tiktok med Elin Pierina och Jennifer Iversen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tilda Törnqvist visar upp pojkvännen Sem på röda mattanBrand logo
Tilda Törnqvist visar upp pojkvännen Sem på röda mattan

Hänt summerar en händelserik vecka med fullt ös. Som vanligt med andra ord. På Barncancergalan – Det svenska humorpriset minglade den svenska kändiseliten runt, däribland humorgruppen I Just want to be cool som med sina uttalanden gjorde fansen oroliga… Och i studion fick vi ett kärt återbesök av Strul-aktuella Filip Berg, som visar sig ha en så pass stark fobi att Hänts Jennifer Iversen inte ens får nämna det vid namn. Dessutom har vi intervjuat Per och Bettan-skådisarna Isak Löb och Emilia Rehnberg. I SVT:s nya serie spelar de kärlekspar, men hur bra känner de varandra i verkligheten?

Här nedan hittar du de mest visade och engagerande klippen från Hänts TikTok den senaste veckan.

Strul-Filip Berg avslöjar sin värsta fobi – reportern får inte ens säga ordet

Filip Berg axlar Björn Skifs mantel när han tar över rollen som den strulige Conny Rundqvist i Netflix nytolkning av kultklassikern Strul. Hänt bjöd självklart in skådisen för att snacka om sin nya rulle, och tog även tillfället i akt att reda ut vissa grejer. Det visar sig att Filip har både Rolf Lassgård och Måns Zelmerlöw i telefonboken, dessutom har han en ormskräck utöver det vanliga.

Annons

– Alltid lika kul att ha Filip i studion, men hans ormfobi var på en helt annan nivå. Jag fick inte ens nämna ordet utan att Filip fick spel, säger Jennifer Iversen.

@hant.se ”Strul”-aktuelle och födelsedagsbarnet Filip Berg är tillbaka😍 Stort grattis Filip, som fyller 38 år idag❤️ #filipberg #netflixsverige ♬ originalljud - hant.se

Isak ”Fjortisper” Löb reagerar starkt efter Emilia Rehnbergs ord: ”Tror du jag är så snuskig”

Isak Löb har gjort sig ett namn på TikTok under namnet Fjortisper. Där syns han mgöra sketcher med blinkningar till gamla svenska 70-talsklassiker, oftast tillsammans med Emilia Rehnberg som spelar karaktären Bettan. Nu har duon fått sin alldeles egna tv-serie på SVT – Per och Bettan. När skådisarna var på plats i Hänts studio passade Elin Pierina på att ta reda på hur väl Isak och Emilia känner varandra. Det visar sig snart att den ena har bättre koll än den andra – och vad tycker de egentligen om dammsugare…?

– Isak och Emilia är precis lika roliga i verkligheten. De är också extremt lika Per och Bettan till sättet. Knappt så man vet var den ena börjar och den andra slutar, säger Elin Pierina.

Annons

I just want to be cools ”avslöjande”: ”Är inte längre en del av gruppen”

@hant.se ”Joel är inte en del av gruppen längre”😮😆 Stort grattis till IJWTBC (med eller utan Joel) som vann Det svenska humorpriset❤️ @IJustWantToBeCool @Victor Beer @Emil Beer ♬ originalljud - hant.se

Humorgruppen I Just want to be cool, bestående av Emil Beer, Victor Beer och Joel Adolphson, kammade hem årets barnpris när Det svenska humorpriset 2024 gick av stapeln i veckan. Hänts Jennifer Iversen var på plats och fick en pratstund med brödraduon Emil och Victor. Men var höll Joel egentligen hus?

– Man vet aldrig vad Emil och Victor hittar på när man träffar dem ute i minglet. Men alla fans kan vara lugna. Joel är fortfarande en del av gruppen, säger Jennifer.

@hant.se ”Hur snuskig tror du att jag är?!”🤣 Hur väl känner succéduon Isak ”Fjortisper” Löb och Emilia ”Bettan” Rehnberg egentligen varandra? 😍 @fjortisper @Emilia Rehnberg ♬ originalljud - hant.se

Här hittar du veckans mest engagerande klipp från vecka 39

Här hittar du veckans mest engagerande klipp från vecka 38

Här hittar du veckans mest engagerande klipp från vecka 37

Här hittar du veckans mest engagerande klipp från vecka 36

Här hittar du veckans mest engagerande klipp från vecka 35

FOTO: Hant.se

Annons