LÄS MER: Exklusivt på Hänt Bianca Ingrosso Kändisintervjuer du vill se Nyhetsmorgon Ullared-profilerna Bonde söker fru

Hänt på TikTok – Sanna Dollans vilda flirt med Johan Rheborg

02 okt, 2024
Joel Adolphson, Elin Pierina och Sanna Dollan
SannaDollan är lite extra förtjust i en viss Solsidan-skådis, Isabella Löwengrip vill bara ha dyra presenter från fästmannen Paul – och hur uttalar man egentligen Marcus och Martinus...?
Kolla in de mest tittade och engagerande klippen från Hänts TikTok med Elin Pierina och Jennifer Iversen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattanBrand logo
Carola Häggkvist och dottern Zoe strålar på röda mattan

Temperaturen sjunker i landet, men på Häntredaktionen är det hetare än någonsin. Hänts reportrar Elin Pierina och Jennifer Iversen kan se tillbaka på en fullspäckad vecka där de varvat en mängd kändismingel med spännande intervjuer i vår tv-studio. I minglet har vi sprungit på Sanna Dollan som visar sig vara förtjust i en viss Solsidan-skådis och Isabella Löwengrip som har ett dyrt krav på sin fästman Paul Sundvik. Dessutom har de fått besök av I just want to be cool-Joel Adolphson och Martin Stokke Mathiesen som i vinter är aktuella med supermusikalen Dear Evan Hansen.

Här nedan hittar du de hetaste och mest visade klippen från Hänts TikTok den senaste veckan!

Sanna Dollans flirt med Johan Rheborg på röda mattan

SannaDollan blev singel i somras efter att hon och tidigare Robinson-profilen Pål Hollender gått skilda vägar. När Hänt träffar henne på röda mattan delar hon bland annat med sig av att hon hellre tar taxi än tunnelbana på grund av att hon är rädd för att bli kidnappad… Dessutom visar det sig att hon inte bara har en kändiscrush på Zlatan Ibrahimovic – hon är nämligen även förtjust i Nova och Alice-aktuelle Johan Rheborg
– Visst hade man ju koll på att Sanna Dollan är ett stort fan av Zlatan. Men att hon även har en kändiscrush på Johan Rheborg var något nytt, säger Elin Pierina.

Annons
@hant.se ”Alltid lite rädd för att bli kidnappad” 😮 @🎀 Sanna Dollan 🎀 ♬ originalljud - hant.se

Isabella Löwengrips dyra krav på fästmannen Paul Sundvik

Isabella Löwengrip, 33, är sedan förra året förlovad med Paul Sundvik, 56. När paret dök upp på 150-årsfirandet av Grand hotel tog Isabella tillfället i akt att visa upp sin vackra förlovningsring. Och vad det verkar gillar Isabella extravaganta gåvor. För Hänt avslöjade Isabella att hon bara önskar sig dyra saker i present – i alla fall när det gäller presenter från Paul…
– Isabella strålar verkligen på röda mattan. Det är också väldigt trevligt att hon och Paul alltid är så generösa och busiga när man träffar dem ihop, säger Jennifer Iversen.

@hant.se ”Jag vill bara ha sånt som är dyrt” 😅 Isabella vet vad hon vill ha ❤️ @Isabella Löwengrip #paulsundvik ♬ originalljud - hant.se

I just want to be cool-Joel Adolphssons miss – minns inte hur man säger Marcus och Martinus

Joel Adolphson, känd från humorgruppen I just want to be cool, kommer i början av 2025 göra debut som musikalartist. Han är nämligen aktuell i den svenska versionen av Dear Evan Hansen. I veckan gästade Joel och huvudrollsinnehavaren, tillika den norska musikalsstjärnan Martin Stokke Mathiesen Hänts studio. Vad passade då inte bättre än att köra en liten nordisk landskamp i kändiskunskap. Hur bra koll har egentligen Joel och Martin på svenska, respektive norska kändisar? Sisådär. Och hur uttalar man egentligen Marcus och Martinus?
– Så kul att ha både Joel och Martin i studion. Extra kul att de verkar ha lika dålig koll på sitt egna lands kändisar som de har på grannlandets. Som Joel säger: Varsågod TikTok!, säger Elin Pierina.

@hant.se ”Varsågod TikTok” 😂 IJWTBC-Joel och norska kollegan Martin är aktuella med musikalen Dear Evan Hansen i början av nästa år 😍 Men hur bra koll har de på svenska och norska kändisar? 🤣 @Joel Adolphson #martinstokkemathiesen ♬ originalljud - hant.se

Här hittar du veckans mest engagerande klipp från vecka 38

Här hittar du veckans mest engagerande klipp från vecka 37

Här hittar du veckans mest engagerande klipp från vecka 36

Här hittar du veckans mest engagerande klipp från vecka 35

FOTO: Hänt.se

Annons