LÄS MER: Exklusivt på Hänt Bianca Ingrosso Kändisintervjuer du vill se Nyhetsmorgon Ullared-profilerna Pernilla Wahlgren

Hänt på TikTok – här snurrar Björn Gustafsson till det rejält

02 sep, 2024
Nicci Hernestig och Björn Gustafsson
Björn Gustafsson snurrar till det när han är på festival, Nicci Hernestig om livet som ensamstående och TikTok-profilen Emil Henrohn reder ut vem han var som 10-åring.
Spana in de mest visade och engagerade klippen från Hänts TikTok med Elin Pierina och Jennifer Iversen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Björn Gustafsson svarar på googlefrågor – har han en tvilling?Brand logo
Björn Gustafsson svarar på googlefrågor – har han en tvilling?

Hösten är här och med det är alla våra kändisar tillbaka från skönt semesterhäng. Det märks också på Häntredaktionen då det varit full fart i vår studio. I veckan som gått har våra tv-reportrar Elin Pierina och Jennifer Iversen bland annat varit på Discoverys pressträff där vi fick snack med TikTok-profilen Emil Henrohn som är aktuell med nya realityserien Race across the world. Vi har även fått prata festivalminnen med folkkära komikern Björn Gustafsson, som nu har sin egen SVT-serie Koppla av. Och på det har vi även fått besök av influencern Nicci Hernestig.

Kolla in några av Hänts mest tittade och engagerade TikTok-videor från veckan som gått.

Vem var Emil Henrohn som 10-åring?

Musikalartisten och Mello-profilen Emil Henrohn har gjort sig ett namn på TikTok de senaste åren, och anses nu vara en av Sveriges mest inflytelserika i sociala medier. Hans följare älskar hans Get ready with me-klipp där han spelar 10-åriga tjejer. Så när Hänt fick möjlighet att snacka med Emil under Discoverys pressträff passade vi självklart på att ställa frågan alla undrar över: Vem var egentligen Emil när han var tio år?

Annons

– Det är alltid så kul att träffa Emil eftersom han alltid bjuder på sig själv. Oavsett vad man frågar har han alltid svar på tal, säger Hänts Jennifer Iversen.

@hant.se Frågan alla undrar över: Vem var underbara Emil Henrohn som 10-åring? 😂❤️ @Emilhenrohn ♬ originalljud - hant.se

Nicci Hernestig om dottern Chiara: ”Ett mirakel”

Nicci Hernestig har synts i ett gäng tv-program de senaste åren. Många känner igen henne från Paradise och Love Island Sverige, men också från TV4:s Förrädarna som sändes hösten 2023. Nicci har blivit stor på sociala medier och driver även podden Korten på bordet tillsammans med sin mamma Jeanette. När hon gästade Hänts studio berättade hon om hur det gick till när hon fick veta att hon var gravid och det otroliga stöd hon får från sin mamma.

– För en som följt Nicci sedan hon slog igenom i tv så var det otroligt fint att få ta del av hennes liv som ensamstående mamma, säger Hänts Elin Pierina.

@hant.se ”Mamma är min högra hand” 😍 Fina Nicci Hernestig om nio månader gamla dottern och stödet från sin mamma ❤️ @Nicci Hernestig ♬ originalljud - hant.se

Björn Gustafssons pinsamma tabbe – ingen koll på vad kändisen heter

Det blir aldrig en tråkig stund när man får träffa Björn Gustafsson på fältjobb. På SVT:s pressträff passade han förutom på att snacka om sitt nya program även ge en inblick i hur han är på festival. Och ja, någon större festivalentusiast verkar han inte vara. Att stå en hel spelning och inte ha koll på vad artisten han lyssnar på heter säger väl egentligen allt.

– Jag och min kollega skrattade så mycket när Björn bara körde på under intervjun. Man vet liksom aldrig vad som kommer hända när han är framför kameran, säger Jennifer Iversen.

@hant.se ”Benji…” 😂 Man kan ju inte annat än att älska Björn Gustafsson 🥰 #björngustafsson ♬ originalljud - hant.se

FOTO: Hänt.se

Annons