Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Alla detaljerna från Meghan Markles hemliga babyshower

22 feb, 2019
AvAngelica Jaako Billenman
Allt om meghan markles babyshower
Meghan Markles babyshower ägde nyligen rum i New York med kära vänner, och trots att den var hemlig har vi detaljer från festligheterna.
Annons

Hon försökte vara inkognito i keps och smälta in på Manhattan, men ändå drog hertiginnan Meghan Markle, 37, blickar till sig är hon tillsammans med sina livvakter intog New Yorks gator. Amerikanskan hade rest tillbaka till hemlandet för att ha en babyshower med sina vänner, och det var en påkostad sådan!

ANNONS ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Kalaset pågick i en svit på lyxhotellet The Mark på Upper East Side, där 15 personer var inbjudna enligt New York Post. Bland vännerna kunde tidningen skymta Meghan Markles gamla kollegor i tv-serien Suits, Abigail Spencer, 37 och Sarah Rafferty, 46, med också Bollywood-stjärnan Priyanka Chopra, 36, som ses som en av Meghans bästa vänner. Dessutom var George Clooneys fru, rättsaktivisten Amal Clooney, 41, också där.

Kompisarna sågs bära in stora paket i hotellets entré. Liksom många andra New York-resenärer åkte nog Meghan hem med övervikt på planet.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

På Meghans favoritställe

Men det var kalas i dagarna två! Redan dagen innan sågs hertiginnan på en lyxig afternoon tea på Ladurée i SoHo på Manhattan. Med sig hade hon väninnan och kläddesignern, Jessica Mulroney, 38.

Att de gick just till Ladurée var ingen tillfällighet, det är nämligen Meghans favoritställe i New York!

– Jag älskar Ladurée, det är helt underbart och innergården är fantastisk. Det är en liten bit av Paris mitt i New York City, har hon tidigare berättat i en intervju, enligt Svensk damtidning.

Meghan väntar sitt första barn med brittiska prins Harry, 34, som hon gifte sig med den 19 maj i fjol. Den lille beräknas födas i april.

LÄS MER: Meghan Markles hemliga resa – 2 månader innan förlossningen

LÄS MER: Så mycket tjänar Samantha på systern Meghan Markles förlossning

FOTO: TT

Annons