ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Korsord Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Carl Philip och Sofia tvingas avbryta semestern – måste åka hem till Sverige

26 okt, 2024
Carl Philip och Prinsessan Sofia
Just nu befinner kungafamiljen sig på semester i Brasilien.
Men Carl Philip och gravida prinsessan Sofia tvingas åka hem tidigare än resten av familjen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

I skrivande stund befinner sig prins Carl Philip, 45, och den gravida prinsessan Sofia, 39, på semester i Brasilien tillsammans med kungafamiljen.

Den här resan har planerats länge och syftar till att ge både vuxna och barn i familjen möjlighet att besöka drottning Silvias, 80, andra hemland.

Prins Carl Philip och prinsessan Sofia tvingas avbryta semestern

Men trots att prins Carl Philip och prinsessan Sofia just har inlett sin semester, tvingas de avbryta tidigare än resten av familjen. Enligt den kungliga kalendern ska de nämligen återvända till Stockholm den 5 november för att delta i ett styrelsemöte för Project Playground.

Annons
Prinsessan Sofia, Carl Philip och Drottning Silvias kalender.
Den kungliga kalendern visar att Silvia kommer stanna kvar i Brasilien medan Carl Philip och Sofia åker till Sverige.

Organisationen Project Playground startades 2010 av prinsessan Sofia och arbetar för att förbättra barn och ungas möjligheter i livet. Carl Philip har varit med i Project Playground sedan början och var styrelseledamot mellan 2010 och 2015.

Att döma från kalendern kommer bland andra Silvia, och förmodligen kungen, som inte har något kungligt uppdrag i Sverige förrän den 11 november stanna kvar i Brasilien.

Däremot kommer även kronprinsessan Victoria, 47, och prins Daniel, 41, också att lämna Brasilien dagen efter Carl Philip och Sofia.

FOTO: TT

Annons