LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Charlene svårt sjuk – 9-åriga tvillingarnas stora sorg: ”Nära att dö”

07 okt, 2024
Charlene
Hon har varit så pass sjuk att hon missade barnens första dag i skolan.
Enligt en källa var furstinnan Charlene nära att stryka med – men idag mår hon bättre och är återförenad med sina tvillingar!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlunds avslöjande om Gunilla Persson: ”Håll i dig nu”Brand logo
Åșa Vesterlunds avslöjande om Gunilla Persson: ”Håll i dig nu”

Furstinnan Charlene, 46, har inte haft det lätt. 2021 hamnade hon på sjukhus i Sydafrika i tio månader och tvingades genomgå flera operationer. Läkarna meddelade då att hon led av en svår bihåleinflammation och avrådde henne från att flyga, då lufttrycket kunde förvärra tillståndet.

Rykten kring Charlenes hälsa efter hovets besked

Bara ett par dagar efter att Charlene kommit hem till Monaco behövde hon bege sig utomlands igen. Då skrevs hon in på en privatklinik i Schweiz där hon, enligt hovet, behandlades för ”mental och fysisk utmattning”.

Det har cirkulerat många rykten kring Charlenes hälsa genom åren på grund av de knapphändiga beskeden från hovets sida. Det har även kommit uppgifter om att allt inte står rätt till i äktenskapet med furste Albert, 66.

Annons

– Det är många som tror att det handlar om att de har problem i äktenskapet och att det är skilsmässa på gång. Många är också oroade för Charlenes hälsa, hovet borde överväga att vara mer transparenta för det skapas otroligt mycket spekulationer, sa hovexperten Sara Ericsson till Aftonbladet 2022.

Charlene och Albert
MISC

Var nära att dö – missade första skoldagen

Det sägs att läget har förbättrats en hel del mellan Albert och Charlene.

– Hon har levt under en oerhörd press samtidigt som hon känt sig ensam i äktenskapet. Först när hon blev svårt sjuk förstod han hur hon lidit. Idag gör han sitt yttersta för henne och barnen, sa en uppgiftslämnare nyligen i fransk press.

Albert är alltså en mer hängiven make numera. De syns mer frekvent på bilder ihop och såklart är deras tvillingar, Gabriella Thérèse Marie och Jacques Honoré Rainier, 9, ofta med dem.

Det är inte bara äktenskapet som är bättre idag. Även Charlenes hälsa verkar vara stabil efter den turbulenta tiden, som gjorde att hon missade tvillingarnas första skoldag. Enligt Page six var läget riktigt illa där ett tag.

– Vi vet inte varför hovet försöker tysta ner att hon var nära att dö i Sydafrika, har en uppgiftslämnare sagt till sajten.

FOTO: TT

Annons