LÄS MER:NYTT! Korsord Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Charlenes nya utseende – kopia av Alberts mamma Grace Kelly

28 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Furstinnan Charlene är känd för sin snygga, stilsäkra look. Nu har bilder publicerats som avslöjar hennes utseendeförändring.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Drottning Silvias stilresa genom åren – från Brasilien till svenska kungahusetBrand logo
Drottning Silvias stilresa genom åren – från Brasilien till svenska kungahuset

Hon har några tunga år bakom sig, furstinnan Charlene, 46. År 2021 hamnade hon på sjukhus i Sydafrika där hon tvingades stanna i tio månader och fick genomgå flera operationer.

Spekulationerna kring äktenskapet

Många rykten har florerat under åren gällande Charlenes hälsa och en an anledningarna till det anses vara hovets tystnad gällande hennes hälsotillstånd. Det har också spekulerats kring att det skaver i äktenskapet med furste Albert, 66.

– Det är många som tror att det handlar om att de har problem i äktenskapet och att det är skilsmässa på gång. Många är också oroade för Charlenes hälsa, hovet borde överväga att vara mer transparenta för det skapas otroligt mycket spekulationer, sa hovexperten Sara Ericsson till Aftonbladet för två år sedan.

Annons

Efter hennes långa sjukdomsperiod har furstinnan nu sannerligen gjort comeback i offentligheten. Charlene har länge väckt stort intresse och vi är vana att se henne i tjusiga klänningar och vågade looks.

Furstinnan Charlenes nya utseende hyllas

Hon är en av få personer i den kungliga världen som vågar ta ut svängarna med sitt utseende. Hon har till exempel gått från att ha platinablont hår till att plötsligt byta till mörkare lockar, haft en punkig frisyr med sidecut och sedan valt att gå tillbaka det korta blonda håret igen.

Den korta blonda frisyren återkommer hon ofta till. Nsj Sports/REX

Den senaste tiden har hon synts i en snygg kort, blond page-frisyr och det är många som hyllar förändringen.

Annons
Så här ser hon ut i den nya frisyren! / SplashNews.com

”Det längre håret passar henne. Det ger hennes ansikte ett mjukt uttryck”, skriver en användare på Instagram under en bild på furstinnan.

”Underbart att se henne le, och en vacker frisyr”, tycker en annan.

Charlenes likhet med Grace Kelly

Nu när Charlene har valt att ha en längre frisyr kan man se en slående likhet med hennes svärmor Grace Kelly.

Se själv här:

Annons

FOTO: BEST IMAGE / SplashNews

Annons