LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Ovanliga bilderna på prinsessan Madeleine – billiga detaljen i utseendet

14 sep, 2024
Prinsessan Madeleine är inte känd för att spara på stålarna när det gäller kläder och smycken.
Men nu har hon helt och hållet brutit den trenden!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

Det händer mycket i prinsessan Madeleines liv just nu. I somras gick flytten hem till Sverige och sedan dess har de anpassat sig till hemlandet och barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Adrienne har börjat i svensk skola.

Självklart har även herr Chris O'Neill flyttat med och verkar faktiskt ha varit i Sverige mer än vad det verkade som att han skulle vara. I början var det nämligen sagt att han skulle resa mycket men åtminstone ha sin bas i Stockholm.

Annons

Men de senaste månaderna har han synts till i princip hela tiden vid Madeleines sida.

Madeleine nära katastrof utanför kyrkan

Nu senast sågs paret till på riksmötets öppnande. Men där höll det på att gå hej vilt till för Madeleines del. Dagen inleddes med en högtidlig gudstjänst i Storkyrkan och det var då vi fick se Madeleine och Chris.

Prinsessan Madeleine, som missat de senaste åren på grund av avståndet, var strålande vacker i en böljande svart kjol och vit blus. Ovantill bar hon en svart tweedjacka för att skydda sig från kylan. För det var en ganska mulen och kall dag som Stockholm bjöd på.

Tyvärr var det också ganska blåsigt. Så när Madeleine skulle göra entré i kyrkan fick hon själv hålla ner sin kjol, som höll på flyga upp med vinden. Att det skulle bli så pass blåsigt hade nog inte Madeleines stylist räknat med. Men som tur är gick det bra och Madeleine lyckades rädda allt från att bli en katastrof.

Annons
PRINSESSAN MADELEINE
FOTO: Pontus Lundahl/TT

Chockerande prislappen på Madeleines örhängen

Madeleine var strålande vacker dagen till ära. Om man tittar närmare kan man även se att hon bar ett par örhängen som verkligen framhävde hennes skönhet.

Vi är vana att se prinsessan i dyra kläder, såsom skor, väskor och smycken. Men den här gången bjöd prinsessan på helt motsatt effekt. Dessa örhängen kostar nämligen bara runt 300 kronor!

Örhängena kommer dessutom inte från någon smyckesdesigner, utan de kommer från världskända klädkedjan Zara.

Annons

FOTO: TT

Annons