LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Nya chockbilderna på prinsessan Madeleine och Chris O'Neill – alla hajar till

10 sep, 2024
author Malin Ljung
Malin Ljung
Chris Oneill prinsessan Madeleine prinsessan Sofia under Riksmötets öppnande 2024
TT
Många stannade till utanför Storkyrkan under tisdagen.
Orsaken var att prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill närvarade vid Riksmötet gudstjänt – det här är första gången de syns tillsammans på månader.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så klädde sig kändisarna på Kristallen-galan 2024Brand logo
Så klädde sig kändisarna på Kristallen-galan 2024

Sedan Victoriadagen på Solliden i somras har svenska folket inte fått se en enda bild på kungafamiljen samlade. Och när det årliga riksmötets öppnande stod på agendan den 10 september var förhoppningar otroligt låga att få se kungabarnen tillsammans. Framför allt var det nog ingen som trodde att prinsessan Madeleine skulle dyka upp – och än mindre hennes make Chris O'Neill.

Därför var det många som hajade till på tisdagen när makarna dök upp utanför Storkyrkan i centrala Stockholm, där den traditionella gudstjänsten skulle gå av stapeln.

Annons

Madeleine och Chris kom i sällskap med prins Carl Philip och prinsessan Sofia, och kvartetten såg strålande lyckliga ut. Sofia – som nyligen meddelade att hon är gravid – hade en långklänning som var svart och med vita prickar, samt svarta stilettklackar som hon vant manövrerade över kullerstenarna.

Madeleines kjol fladdrade som en dröm i vinden och Chris 'Neill verkade vara på strålande humör. Pontus Lundahl/TT
Svenska folket lär jubla över de härliga bilderna på Madeleine och Chris tillsammans. Pontus Lundahl/TT
Annons

Madeleine och Chris O'Neill överraskade alla på Riksmötet

Madeleine och Chris log stort mot folksamlingen innan de gick in i kyrkan för att sätta sig på sina platser. Även Madeleine var elegant klädd; hon svart långkjol, en vit blus och en vacker matchande kort jacka. Givetvis hade även hon höga klackar, men hade dagen till ära valt ett par i vit nyans.

Att Madeleine och Chris dök upp var något många lär ha reagerat på – enligt Hänts uppgifter har prinsessparet inte ens stått med i denna kalendariepunkt utan har med kort varsel tillkommit.

Madeleine har av förklarliga skäl inte kunnat närvara under flera år, orsaken har så klart varit att familjen varit bosatt i Florida, USA. Men under sommaren har hon tillsammans med maken och barnen flyttat hem till Sverige igen.

Prinsessan Madeleine, prinsessan Sofia och Chris O'Neill på Riksmötet 2024.
Madeleine är otroligt barnkär och lär vara superlycklig över att snart bli faster igen då Sofia är gravid med sitt fjärde barn. Jonas Ekströmer/TT
Annons

Så blir prinsessan Madeleines liv i Sverige

Hovet har däremot varit förtegna om hur många kungliga uppdrag prinsessan kommer att ha, så att Madeleine syntes i kalendariet nu är ett glädjebesked.

Chris O'Neill däremot har uttryckligen tagit avstånd från att vara en officiell del av den svenska kungafamiljen. I samband med bröllopet med Madeleine tackade han ner till en prinstitel. Han har utöver det sagt att han inte vill vara med i rampljuset, att vara igenkänd är ingenting han trivs med.

Härligt att se kungabarnen med respektive samlade igen! Jonas Ekströmer/TT

Huruvida han framåt kommer att finnas vid Madeleine sida under officiella uppdrag återstår att sen, det enda som kommunicerats om Chris O'Neill är att han i perioder måste lämna Sverige för att fortsätta sköta sitt egna företag.

Hur det än blir är det nog många som håller tummarna att få se prinsessparet fler gånger.

FOTO: TT

Annons