LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Chris O'Neill har fått nog – syns utan vigselring

21 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Chris O'Neill har tagit av sig vigselringen.
Prinsessan Madeleines man har inte setts bära sin ring på över ett år.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon BauerBrand logo
Pernilla Wahlgren om namnbytet – därför heter hon Bauer

Det är inte ofta som Chris O’Neill syns i rampljuset – men sedan han och prinsessan Madeleine flyttade tillbaka till Sverige tidigare i år har han synts till lite mer än tidigare.

Paret gifte sig 2013, men i samband med giftemålet tackade Chris nej till en prinstitel. Anledningen ska ha varit att han ville kunna fortsätta sin karriär inom finansbranschen, något han inte hade kunnat göra om han valt att bli prins.

Mindre än två år efter bröllopet flyttade Chris och Madeleine först till New York och strax efter det till London tillsammans med sina barn. Familjen blev kvar i Storbritannien fram till 2018 då de flyttade till Florida i USA.

Madeleine lämnade för barnen

Sedan dess har familjen bott i USA, fram tills de i mitten av sommaren 2024 valde att flytta hem till Sverige igen.

Annons

Anledningarna till flytten tros delvis bero på att Madeleine vill att familjens tre barn, prinsessan Leonore, 10, prins Nicolas, 9 och prinsessan Adrienne, 6, ska gå i svensk skola.

I samband med att Chris O’Neill setts vid allt fler offentliga tillställningar efter flytten tillbaka till Sverige har det även gått att notera en sak som sticker ut – han bär nämligen ingen vigselring längre.

Chris O'Neil har inte setts bära ringen på över ett år

Men att Chris O'Neill inte bär någon vigselring menar Svensk Damtidning inte är helt ovanligt. De skriver att det noterats att ringen saknats vid flera tillfällen de senaste åren.

Senaste gången Chris O'Neill sågs med sin vigselring var i september förra året. Fredrik Sandberg/TT

De menar att det inte finns någon anledning att oroa sig över beteendet och skriver att Chris O’Neill sågs utan ring redan tre månader efter parets bröllop. Men den senaste tiden har det skett mer frekvent.

Enligt tidningen är den senaste gången prinsessan Madeleines make sågs bära sin vigselring för över ett år sedan, när kungens 50 åriga jubileum som regent – men varför han valt att ta av sig ringen är inte känt.

FOTO: Fredrik Sandberg/TT

Annons