LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Därför är Adrienne så olik sina syskon – familjen berättar äntligen

02 sep, 2024
prinsessan Madeleine, Prinsessan Adrienne, Chris O'Neill, Prins Nicolas
Efter flytten försöker prinsessan Madeleines barn anpassa sig till livet i Sverige.
Men Prinsessan Adrienne skiljer sig från syskonen konstaterar drottning Silvia.
– Undrar hur det ska bli, säger Silvia till Aftonbladet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar Estelle och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar Estelle och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

Det har gått någon månad sedan prinsessan Madeleine, 42, och Chris O'Neill, 50, landade på svensk mark igen efter att ha bott utomlands i många år. I mitten av juni gick flyttlasset och tillsammans med barnen prinsessan Leonore, 10, prins Nicolas, 8, och prinsessan Adrienne, 6. Nu har prinsessfamiljen börjat bygga deras nya liv i Sverige.

Prinsessan Madeleine och familjens nya liv i Sverige

Till exempel har barnen börjat i svensk skola, prinsessan Leonore och Madeleine har återupptagit sitt intresse för ridning och familjen har vid flera tillfällen visat sig offentligt.

Bland annat deltog de vid kronprinsessan Victorias, 47, födelsedag, där kungligheterna dansade loss till artistens Molly Sandéns framträdande.

Annons

I en ny intervju med Expressen berättar drottning Silvia, 80, om hur barnbarnen har anpassat sig till det nya livet i Sverige.

– Det är ju spännande, men dom älskar Sverige, säger Silvia.

Så skiljer prinsessan Adrienne sig från syskonen

Men det har inte varit helt enkelt för alla att starta om på nytt efter att ha bott på heltid i Florida. I samma intervju berättar drottning Silvia vidare hur prinsessan Adrienne skiljer sig från sina storasyskon när kommer till svenska språket.

– De två äldsta talar bra svenska, den yngsta, Adrienne, hon är lite blyg men det kommer ju, säger Sylvia.

Dessutom förklarar Silvia att alla tre syskonen har varit nervösa när det kommer till att börja i svensk skola, men att det trots omständigheterna har gått bra.

– Det är klart att man är alltid nervös, undrar hur det ska bli när man kommer i en ny skola men det gick jättefint, avslutar hon.

FOTO: TT

Annons