LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Det tycker Chris O'Neill om kronprinsessan Victoria som mamma

08 sep, 2024
Chris O'Neill och kronprinsessan Victoria
Chris O'Neill vill uppenbarligen ta avstånd från allt som har med kungliga uppdrag att göra.
Hur ser hans relation till svägerskan kronprinsessan Victoria ut egentligen?
Hänt reder ut!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

De började dejta 2010 efter att ha träffats via gemensamma vänner. Tre år senare gifte sig Chris O'Neill, 50, och prinsessan Madeleine, 42, under en vacker ceremoni i Slottskyrkan på Kungliga slottet i Stockholm.

Chris tackade nej till en prinstitel och vill gärna undvika allt som har med offentlighet att göra. Men det finns vissa undantag!

Madeleines första intervju med Chris O'Neill

För tio år sedan valde prinsessparet att ställa upp i intervjuprogrammet Skavlan ihop.

– Man vet inte så mycket om Chris, det mesta som har sagts om honom tidigare har varit kommentarer kring han affärer, så jag hoppas på att få se en mer familjär och mer hemma-pappan Chris, sa Aftonbladets hovexpert Jenny Alexandersson inför intervjun i SVT.

Annons

Det här var faktiskt Chris och Madeleines första gemensamma tv-framträdande. De hyllades för sin insats och framstod, precis som planerat, som väldigt harmoniska. Prinsessan passade dock på att skicka en liten känga till sina kungliga föräldrar, drottning Silvia, 80, och kung Carl XVI Gustaf, 78.

– Jag vill inte ha det som jag själv hade det som barn. Mina föräldrar var borta mycket. Jag vill vara hemma med mina barn så mycket som möjligt, sa Madeleine i Skavlan 2015.

Chris O'Neills fina ord till Victoria

Chris var både varm och bjussig i intervjun. Han gav faktiskt sin svägerska kronprinsessan Victoria, 47, en liten hyllning!

– Madeleine och Victoria är födda att vara mödrar. Det är fantastiskt att se dem med barnen, sa han.

Annons

Affärsmannen syftade då på kronprinsessans naturliga handlag. Bilder från när Victoria är med prinsessan Estelle, 12, och prins Oscar, 8, visar att hon gärna klappar och gosar med sina barn samt uppmuntrar dem till sång och dans när det passar.

Att Chris och Victoria kommer väldigt bra överens är ingen hemlighet, trots att han har missat några av hennes födelsedagsfiranden. När hon firades nu senast kunde man se att herr O'Neill har lärt sig den svenska visan Ja må du leva! En finare present från sin svåger får man väl leta efter.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, Mikael Fritzon/TT

Annons