LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Detaljen i nya bilderna – visar Carl Philips miss med Gabriel

27 feb, 2018
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia var ute och roade sig i snön med sin lilla familj och Alexander och Gabriel var precis som sin mamma och pappa påklädda i täckande kläder från topp till tå. På grund av detta så tror vi att Carl Philip missade en grej med Gabriel, eller var det en nödlösning...?
Annons

Under helgen dök det upp nya bilder på prinsfamiljen i skidspåret. På bilderna är prins Carl Philip, 38, och prinsessan Sofia, 33, och sönerna Alexander, 1, och Gabriel, drygt ett halvår, varmt påklädda i mössa och overall. Kanske mest påklädd är lilla Gabriel i en stor blå overall som nästan är lika stor (eller liten) som honom. Carl Philip bär honom i bärsele på magen och har har inte placerat Gabriel riktigt som man ska.

Armarna på barnet i bärselet ska vara i öglorna mellan de två banden. Men Carl Philip har placerat Gabriels armar ovanför. Kanske kan det bero på att den stora overallen helt enkelt inte får plats där i. Eller vad tror ni?

Hur som helst – han är bedårande! Och nog ser han ut att trivas i bärselet trots allt?

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

LÄS OCKSÅ: Prins Carl Philip-kopian som tagit världen med storm

LÄS OCKSÅ: Carl Philips avslöjande om Sofia – så har han tvingats ändra på sig

Foto: IBL

Annons