Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Drottningens vändning mot Meghan Markle: "En tydlig markering"

08 nov, 2018
AvLotta Gray
Meghan Markle Kate Middleton
Nu sträcker drottning Elizabeth ut en hand och bjuder in Meghan Markles mamma att tillbringa julen i London.
Annons

Meghan Markle, 36, och maken prins Harry, 33, väntar som bekant barn. Det har fört familjen närmare varandra,  åtminstone den royalistiska. Sin egen familj har Meghan en väldigt komplicerad relation till då hennes far Thomas Markle inte kom på bröllopet och dessutom har varit alldeles för öppenhjärtig med media för att hans dotter ska acceptera det.

ANNONS Annons: Bärbar mobilladdare med inbyggd ficklampa – fynda den här!

Men nu kliver drottning Elizabeth in och bjuder in Meghans mamma, Doria Raglan, 62, som bor i Los Angeles, att fira julen tillsammans med den övriga familjen i London.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Det är av respekt och en tydlig markering att hon inser att Meghan inte har sin familj nära som svärdottern Kate har, berättar en källa till Express Uk.

Det är också en fin gest till Doria som har imponerat stort på drottningen, framför allt för att Dorian alltid hållit huvudet kallt och munnen stängd – i motsats till Thomas Markle.

Annons

Dessutom verkade de fått en bra kontakt under bröllopet i maj då bilder på en mycket rörd Doria kablades ut över hela världen.

Hennes närvarande under julen tror man även kommer att vara en förberedelse för henne att börja planera för att flytta till England lagom till våren för att kunna hjälpa Meghan med barnet.

Doria har redan sagt upp sig från sitt jobb som socialarbetare och alla tecken tyder på att hon kommer att vara närmare sin dotter, i egenskap av mormor.

Doria har setts ta en kurs hemma i Los Angeles om hur man sköter små barn. I kursen ingick första hjälpen för bebisar, sömnträning och hur man hjälper mamman att återhämta sig efter graviditeten, enligt Daily Star.

– Meghan vill om möjligt undvika att anställa personal när barnet kommer. Tanken är att hennes mamma ska flytta in med dem och ta rollen som barnflicka. Särskilt som det är något som Doria alltid har velat göra ändå.

LÄS OCKSÅ: Meghan Markles hårda gravidkontrakt efter bröllopet

LÄS OCKSÅ: Prins Harrys utbrott om Meghan Markle – okända kravet avslöjat

FOTO: Ibl

Annons