Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Efter frågorna – prins Harry bryter tystnaden om barnets kön

22 okt, 2018
AvStina Dahlgren
Prins Harry och Meghan Markle
Meghan Markle är gravid och det brittiska hovet utökas med ytterligare en kunglig bebis. Nu avslöjar prins Harry vad han helst vill ha för kön på barnet.
Annons

Förra veckan kom den glädjande nyheten att prins Harry, 34, och hans Meghan Markle, 37, väntar tillökning. Paret gifte sig i våras och sedan dess har det spekulerats i en eventuell graviditet. Nu har det brittiska hovet bekräftat att det till våren kommer en kunglig bebis. 

ANNONS Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet!

Just nu befinner sig paret i Australien, och endast en dag efter att nyheten om Meghans graviditet blev offentlig sa Harry till sina australiensiska fans att könet på barnet inte spelar någon roll.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– Vi hade inte kunnat tänka oss ett bättre ställe att gå ut med den kommande bebisen, oavsett om det är en pojke eller flicka, sa han enligt E news.

Nu verkar han dock ha ändrat sig. I en video som sprids på sociala medier ses Harry gå längst med en gata med en stor skara fans på båda sidor. Plötsligt ropar en kvinna ”Jag hoppas att det blir en flicka”.

Annons

– Det gör jag också, svarar Harry och skrattar glatt.

Ytterligare ett tecken på att Harry gärna vill ha en liten tjej är berättelsen från en annan australiensisk kvinna vars 5 månader gamla bebis vid namn Harriet fick träffa prinsen.

– Så fort jag presenterade min dotter för Harry sa han ”Det där är ett fint namn”. Kanske väljer de det namnet till sin egen dotter, det hade varit kul, säger kvinnan.

Meghan var nyligen på det ultraljud man gör vid gravidvecka 12. Redan så tidigt in i graviditeten kan man försöka ta reda på barnets kön via ett blodprov, men Harry och Meghan har inte avslöjat om de valde att ta det. Enligt tradition brukar de brittiska kungligheterna dock inte avslöja könet på barnet offentligt före födseln.

Missa inte de största snackisarna i nöjesvärlden just nu:

LÄS OCKSÅ: Meghan Markles graviditet – då föds barnet

LÄS OCKSÅ: Glädjebeskedet: Prins Harry och Meghan Markle väntar barn

FOTO: Ibl

Annons