Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Följarna jublar efter nya bilderna på prins Carl Philip: "Jätteviktig..."

04 jul, 2018
author Malin Ljung
Malin Ljung
Prins Carl Philip är tillbaka från familjesemestern. Nu jublar följarna efter hans nya bilder från Haag.
Annons

Sedan Polarpriset delades ut i början av juni har de svenska kungligheterna inte synts till. Anledningen är att de varit på välbehövlig semester. Prins Carl Philip har med hustrun Sofia och sönerna Alexander och Gabriel tillbringat tid vid det magiska huset i Sainte Maxime vid franska rivieran.

Nu är prinsen dock bytt ut de salta dagarna på stranden mot kungliga plikter. I helgen var han tillbaka i tjänsten för att representera Sverige och det gjorde han med ett besök i Haag. Prinsen är nämligen beskyddare för Volvo Ocean Race och i helgen gick finalen av stapeln.

Annons:ANNONS Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut!

Men prins Carl Philip valde att hylla något annat än själva tävlingen, på Instagram skriver han om arbetet bakom tävlingen som inte syns.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

“Arrangörerna av tävlingen är duktiga på att lyfta kampen mot nedskräpningen i haven. Jag fick möjligheten att vara med och städa stranden och segla med laget Turning the Tide of Plastic”, skriver prinsen.

Annons

Carl Philips engagemang i att hålla havet rent har fått hans följare att jubla och applådera. I kommentarsfältet öser de nu beröm över Carl Philip och tackar för att han belyser det viktiga problemet.

“Bra jobbat! Särskilt att sätta fokus på nedskräpningen i haven!”, skriver en person.

“En jätteviktig fråga! Så bra att du engagerar dig i det, och härligt med segling”, tycker en annan.

“Han är snäll den här mannen”, berömmer en tredje.

Nästa gång hela svenska kungafamiljen förväntas ses tillsammans igen är när kronprinsessan Victoria fyller 41 och ska firas under Victoriadagen.

Se bilderna på Carl Philip i Haag som får följarna att jubla! 

LÄS OCKSÅ: Detaljen i Carl Philips bild får följarna att skratta högt: ”Den bakgrunden…”

LÄS OCKSÅ: Efter mötet – Isabella Löwengrips avslöjande om prins Carl Philip och Sofias äktenskap

FOTO: Ibl, Instagram

Annons