LÄS MER:NYTT! Spel Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Harry bryter upp med Meghan Markle – flyttar till hem till sin kusin

23 okt, 2024
Prins Harry och hustrun Meghan Markle har under en tid bott i USA. Men nu har paret slagit till på en helt ny bostad – i Portugal!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

Prins Harry, 40, och hustrun Meghan Markle, 43, är sedan fyra år tillbaka inte längre en del av det brittiska kungahuset, och har under den senaste tiden bott i Los Angeles, närmare bestämt i Montecito.

Förra året kom beskedet att kung Charles hade vräkt prins Harry och Meghan från Frogmore cottage, deras hem på Windsors ägor. Källor har uppgett att Harry blev förtvivlad över beskedet att han inte längre hade någon bostad i sitt hemland.

Nu har paret, enligt uppgifter till Daily Mail, skaffat ett helt nytt boende.

Prins Harry och Meghan har köpt boende i Portugal

Vad som kan förvåna vissa är att det nya boendet varken är i Storbritannien eller i USA, utan i Portugal.

Var i Portugal är däremot oklart. Men Harrys kusin, prinsessan Eugenie och hennes make Jack Brooksbank äger ett hem i det lyxiga bostadsområdet CostaTerra Golf and Ocean Club i Melides, söder om huvudstaden Lissabon.

Annons

Familjen bor i hemmet i Portugal på deltid och Brooksbank arbetar för CostaTerra, som rymmer 300 lyxbostäder.

Harry har alltid varit nära prinsessan Eugenie och enligt uppgifter är det framför allt henne han fortfarande har en nära kontakt med i det brittiska kungahuset.

I Netflix-dokumentären Harry & Meghan sågs paren fira Halloween tillsammans och förra året tillbringade Harry och Meghan en tredagars semester i Portugal, där man tror att de besökte Eugenie och Brooksbank i Melides.

Prinsessparet har även besökt Harry och Meghan i Kalifornien.

Tidningen skriver att Harry och Meghan eventuellt köpt bostaden i Portugal för att på så vis enklare kunna vistas inom Schengen. Meghan blev aldrig brittisk medborgare under sina år i Storbritannien.

FOTO: TT / SplashNews.com

Annons