Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Hovets hårda språkkrav på Meghan Markle

13 okt, 2018
AvOla Brising
Meghan Markle Prins Harry
Hon måste inte bara se ut som en kunglighet och avhålla sig från utmanade klädsel. Brittiska hovet gör allt för att Meghan Markle ska lägga bort sin amerikanska brytning.
Annons

Sedan Meghan Markle, 37, gifte sig med prins Harry, 33, i maj tidigare i år är det en hel del saker som hon inte får göra längre. Hon får till exempel inte längre ha sociala medier eller ta selfies med fans. Annat hon inte längre får göra enligt det brittiska hovets regler är exempelvis ha färglatt nagellack, spela Monopol, äta skaldjur eller bära päls. Och så sent som i september tvingades hon tacka nej till sin inbjudan till Emmy-galan.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Meghan hade tänkt gå dit i sällskap av sina Suits-kollegor, och nog ville hon gå dit om hon själv fått bestämma, men både drottning Elizabeth, 92, och prins Harry sa bestämt nej till att hon skulle vara på plats på en sådan världslig gala.

– Det kräver en hel del planerande för henne nu när hon är hertiginna. Men beskedet blev för henne en stor besvikelse, berättade en uppgiftslämnare till sajten Life & Style.

ANNONS Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet!

Och nu har det läckt ut uppgifter om att det brittiska hovet även har börjat ställa ytterst personliga krav på Meghan. Exempelvis ska de enligt engelska podden Straight Shuter ha tagit in en personlig röstcoach åt Meghan för att hjälpa henne göra sig av med sitt amerikanska sätt att prata på så fort som möjligt. I podden säger en källa med insyn i kungahuset:

Annons

– Meghan uppmuntras till att dra ner på sin amerikanska brytning. Att de vill få henne att börja prata på ett annat sätt är bara ytterligare ett av alla konstiga krav hon förstått att hon har på sig efter att ha blivit hertiginna.

Uppgiftslämnaren fortsätter:

– Om du lyssnar noga hör du att hennes röst både har blivit lägre och att hennes brytning mildras avsevärt och blivit mjukare.

För övrigt har Meghan börjat prata långsammare på senare tid. Något hon med största sannolikhet har lärt sig genom de kurser i att framträda offentligt vilka hon ålagts att ta via hovet.

– Det räcker inte längre med att hertiginnan ser ut som en kunglighet. Hon måste låta som en också, konstaterar poddkällan.

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Meghan Markle från Emmy-galan mot sin vilja

LÄS OCKSÅ: Efter kravet från hovet: Här är bilderna Meghan Markle tvingats radera

Foto: IBL

Annons