ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Vännerna vittnar: Prins Harry och Meghan Markle nära skilsmässa – tydliga bevisen

07 okt, 2024
När prins Harry fyllde 40 år för några dagar sen tillbringade han dagen uppe i bergen i Los Angeles.
Nu kommer det fram att hustrun Meghan Markle inte var med – och de har inte setts tillsammans på veckor!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

Härom veckan fyllde prins Harry 40 år och under det senaste årtiondet har han minst sagt tagit många livsavgörande beslut. Han träffade sin hustru Meghan Markle, 43, 2016 och de gifte sig år 2018. Två år senare var de, enligt egen utsago, djupt olyckliga och lämnade kungafamiljen med omedelbar verkan och flyttade till USA.

När Harry nu fyllde år var det var givetvis något som skulle firas med buller och bång.

”Vi önskar hertigen av Sussex ett stort grattis på 40-årsdagen!”, skrev brittiska kungafamiljen i ett inlägg på Instagram.

I samband med födelsedagen fick Harry även tillgång till ett arv på 90 miljoner kronor från sin farmor drottning Elizabeth.

Meghan Markle saknas på Harrys födelsedag

Men något firande på slottet blev det inte. Sedan fyra år tillbaka är Harry som sagt inte längre en medlem av brittiska kungahuset och bor i Los Angeles, närmare bestämt i Montecito.

Annons

Så när det var dags för födelsedagsfirande blev det hemma i Los Angeles, på en vandringsled uppe i bergen i Montecito. Han tillbringade vandringen tillsammans med några nära vänner. Men nu kommer det fram att Meghan inte var med...

Faktum är att Harry och Meghan tycks tillbringa allt mer tid på egen hand och de syns aldrig tillsammans längre. Det är flera uppdrag och tillställningar nu för tiden som Harry kommer själv och Meghan har inte synts till vid hans sida på väldigt länge.

Hovexperten talar ut om Harry och Meghan: ”Något eget på gång”

Bara under de senaste 15 dagarna har Harry deltagit på tio olika engagemang utan sin fru, däribland i New York, London och nu senast i Lesotho. Detta har lett till att spekulationerna om uppbrott börjat florera och nu försöker vännerna få stopp på saken.

– Det är normalt att par inte gör allt tillsammans, säger en källa till The Sun.

Enligt vännerna ska Meghan ha planerat vandringsturen åt Harry och hans vänner. Men det ändrar inte det faktum att hon inte synts till i offentligheten. Senast hon syntes till var dagen innan Harrys födelsedag och Harry nämnde inte henne i sin födelsedagshälsning.

– Just nu har Harry verkligen något eget på gång. Jag tror att han under deras resor till Colombia och Nigeria kom fram till att det syns att Meghan är stjärnan och får all uppmärksamhet, säger kungaexperten Phil Dampier till The Sun.

FOTO: Robin Utrecht / dana press, Liselotte Sabroe

Annons