LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Kate Middleton ger upp efter cancerbehandlingen – orkar inte längre: ”Försökte verkligen”

16 okt, 2024
Prinsessan Kate har avslutat sin cancerbehandling och det har definitivt varit mycket med allt kring sjukdomen – men även familjen.
Nu ger hon upp!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

I början av året cirkulerade många rykten kring prinsessan Kate, 42, på grund av hennes mystiska frånvaro i officiella sammanhang. Det visade sig senare att hon hade cancer och det var naturligtvis ett otroligt tufft besked.

– Det har varit några extremt tuffa månader för hela vår familj, men har haft ett fantastiskt sjukhusteam som har tagit hand om mig, sa hon då i en video på sociala medier.

Sedan dess har hon fått cancerbehandling och tack och lov verkade allt gå bra, för i september slutade hon med sin cancerbehandling.

– Nu när sommaren går mot sitt slut kan jag inte uttrycka lättnaden över att äntligen ha avslutat min cellgiftsbehandling. Att göra vad jag kan för att fortsätta vara cancerfri är mitt fokus nu, berättade Kate.

Annons

Prinsessan Kate ger upp – orkar inte längre

Som råga på allt som hänt med Kates hälsa så har hon även haft mycket annat runtomkring att stå i. Som till exempel att vara medlare mellan hennes make prins William, 42, och prins Harry, 40.

Men med allt som hänt så orkar hon inte längre nu. Hon har helt enkelt gett upp med att försöka få alla att bli sams. Cancerdiagnosen och den efterföljande behandlingen tog för hårt på krafterna och nu är hennes främsta prio att familjen gradvis ska gå tillbaka till sina offentliga uppdrag.

– Catherine har alldeles för mycket på sitt bord för att försöka fånga in en förlorad bror, säger BBC:s tidigare kungakorrespondent Jennie Bond och fortsätter:

– Hennes sjukdom har gjort äktenskapet med William starkare än någonsin. Det är uppenbart i klippen. Du kan bara agera fredsmäklare under en tid och det ser verkligen ut som att hon försökte, säger hon till OK!.

Detta har hänt mellan prins William och prins Harry

Det är allmänt känt att relationen mellan de brittiska prinsarna inte varit den bästa de senaste åren. Enligt Harry ska William och Kate ha varit avundsjuka på hans fru Meghan Markle, 43, för att de inte kom överens med henne. Enligt Harry har de fördomar om henne som frånskild amerikansk skådespelare med mixad bakgrund.

Annons

Bråket ska också ha en grund redan efter prinsessan Dianas död, då Harry och William ska ha gått åt olika håll, enligt Harry.

Detta har Kate försökt att fixa, men utan resultat. Jennie Bond förstår Kates beslut, det är lönlöst att försöka mer.

– I slutändan hör lojaliteten och hjärtat till din make och jag tror inte att Catherine kommer att pressa William mer om att sträcka ut en olivkvist till Harry om han inte beslutar sig för att det är det han vill. Och det ser fullkomligt osannolikt ut inom överskådlig framtid, säger Jennie Bond.

FOTO: TT

Annons