ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Kronprinsessan Victorias härliga babylycka – så dolde hovet uppgifterna!

14 okt, 2024
Nu avslöjas den lyckliga anledningen till kronprinsessan Victorias
plötsliga utlandsresa i helgen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här anländer Kungafamiljen på Polarpriset – Kronprinsessan Victorias detalj alla undrar överBrand logo
Här anländer Kungafamiljen på Polarpriset – Kronprinsessan Victorias detalj alla undrar över

På senaste har prinsessan Sofia och prins Carl Philips tillökning i familjen varit den stora snackisen när det gäller den svenska kungafamiljen. Kronprinsessan Victoria, 47, däremot har man sett betydligt mindre av – och det finns flera anledningar till det.

Sedan tidigare är det känt att kronprinsessan valt att fortsätta på sin tidigare militärutbildning. Detta har lett till att hon saknats på en hel del kungliga uppdrag på senaste.

”Sedan tidigare kommunicerat går Kronprinsessan särskild officersutbildning. Detta har kommunicerats dels genom ett pressmeddelande samt en artikel vid kursstarten”, svarade hovet i meddelande till Hänt angående hennes frånfälle vid flera tillfällen.

Annons

Kronprinsessan Victorias hemliga ensamresa – firat kusinens bebislycka

Men i helgen pausades studierna tillfälligt! Enligt Svensk Damtidning så befann sig nämligen den 47-åriga kungligheten på Mallorca i helgen.

Det var Victorias kusin på mammas sida, Helena Christina Sommerlath och hennes make Ian Mastin som skulle namnge sin son, Constantin Leopold, på ön Balearerna.

Helena Christina Sommerlath
Kronprinsessan Victorias kusin Helena Christina Sommerlath. FOTO: Fredrik Sandberg/TT

När Helena och Ian gifte sig 2017 var kronprinsessan och drottning Silvia på plats, men nu vid dopet var Victoria den enda från svenska kungafamiljen som närvarade.

Annons

Så dolde hovet resan

Att det helt hållits ur den offentliga kungliga kalendern har helt enkelt att göra med att vistelsen var av privat karaktär.

Privata ärenden skrivs inte in i den kungliga kalendern.

FOTO: Christine Olsson/TT

Annons