LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Kungafamiljen får inte veta – gravida Sofia har inte berättat sin hemlighet

09 sep, 2024
Prinsessan Sofia är gravid med sitt fjärde barn. Nu uttalar sig kronprinsessan Victoria om graviditeten – och avslöjar att hon inte fått veta könet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

De senaste dagarna har kronprinsessan Victoria, 47, prinsessen Estelle, 12, och drottning Silvia närvarat vid de paralympiska sommarspelen i Paris. Där har de följt och hejat på i alla olika grenar, från cykel till bordtennis.

Men innan kungligheterna beger sig hem till Sverige så passade de såklart på att vinka av de svenska paratleterna, rapporterar Expressen.

Kronprinsessan Victorias tal till paratleterna i Paris

På Sveriges ambassad i Paris höll Victoria ett tal.

– Det är helt fantastiskt att få stå här och titta på er. Det är helt underbart. Att få se er samlade här är ju alldeles speciellt.

– Det man känner är bara en enorm stolthet. Jag som svensk – jag som kronprinsessa – är enormt stolt över att få vara här.

Annons

Kronprinsessan, som nyligen börjat plugga till officer på Försvarshögskolan, underströk att hon önskat att hon hunnit se mer.

– Ni är såna förebilder på så många olika plan.

– Så jag vill bara säga ett varmt, varmt tack för det ni gör för Sverige och för alla andra unga idrottsutövare i Sverige.

Kronprinsessan Victorias svar om Sofias graviditet: ”Det vet vi inte”

Nyligen nåddes vi av besked att prins Carl Philip och prinsessan Sofia väntar sitt fjärde barn. Något som även kom upp under besöket till den svenska ambassaden.

– Är det en prins eller prinsessa?, frågar simmaren Pernilla Lindberg kronprinsessan Victoria.

– Det vet vi inte, säger Victoria och fortsätter:

– Men någon som simmar hoppas vi!

FOTO: Christine Olsson/TT / Fredrik Sandberg/TT

Annons