LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Mardrömsbeskedet skakar kungafamiljen – extremt allvarligt: ”Djupt förfärad och chockad”

19 jul, 2024
Drottning Camilla är i chock.
Efter attentatet mot Donald trump - skytten planerade ännu ett dåd mot det brittiska kungahuset uppger FBI.
Annons
Fröken Snusk attackerad av fansen – händelsen som skakade artistenBrand logo
Fröken Snusk attackerad av fansen – händelsen som skakade artisten

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Under ett kampanjmöte i Pennsylvania, USA, i lördags, sköts Thomas Crooks, 20, ner av Secret Service bara sekunder efter han hade öppnat eld mot Donald Trump, 78.

Presidentkandidaten blev skjuten i örat, vilket ledde till en skada som inte var livshotande eftersom skottet precis träffade kanten på örat. Trump transporterades omedelbart till sjukhuset för att få medicinsk behandling för sina skador.

– Han var fantastisk, precis som han alltid är. Han gjorde inte ens någon stor sak av det, sa pastorn Darrell Scott från Ohio när han och Trump talades under söndagsmorgonen, några timmar efter skjutningen, enligt AP.

Tragiskt nog ledde attacken till att Corey Comperatore, 50, som befann sig i publiken, avled.

Händelsen har väckt starka reaktioner globalt, och flera ledare från olika länder har fördömt den fruktansvärda handlingen.

Planerade att utföra en attack mot den brittiska kungafamiljen

Nu kommer FBI ut med ny information om att Thomas ska ha planerat ytterligare ett mord och att det var en medlem i den brittiska kungafamiljen som var nästa måltavla, enligt The Mirror.

Kung Charles, 75, har fått information om det planerade attentatet, och enligt rapporter är drottning Camilla, 77, djupt förfärad och chockad över nyheterna.

Enligt FBI var hotbilden extremt allvarlig, och Thomas hade noggrant förberett varje detalj. FBI genomförde en noggrann undersökning av hans personliga tillhörigheter för att fastställa vem det gällde.

Det är inte offentligt vilken medlem av den brittiska kungafamiljen det gäller.

FOTO: TT

Annons