LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Kungafamiljens resa till Italien – gift sig i hemlighet

23 aug, 2024
Foto: TT och Instagram
Under sommaren har kronprinsessfamiljen åkt på en hemlig utlandsresa för att fira ett speciellt bröllopspar, enligt uppgifter till Svensk dam.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungaparet avslöjar efter expertens utspel – så får de allt att hålla ihop: ”Bara att bita ihop”Brand logo
Kungaparet avslöjar efter expertens utspel – så får de allt att hålla ihop: ”Bara att bita ihop”

Enligt uppgifter till Svensk dam ägde en hemlig bröllopshelg rum i familjen Westling under sommaren. Det vankades nämligen bröllop mellan prins Daniels systerdotter – och Estelles kusin – Hedvig Blom Söderström, 25, och hockeyproffset Victor Söderström, 23.

Prins Daniels systerdotter Hedvig Blom är gift med kända mannen – därför känner du igen honom

Faktum är att det var bröllop nummer två. I mars 2021 förlovade sig Hedvig och kärleken, och den 19 juni 2021 sa hon och Victor ja till varandra under en borgerlig vigsel.

Om du känner igen Victor kan det bero på att han spelar hockey i NHL-laget Arizona Cayotes. Eftersom att han spelar i USA bor paret både där och i Sverige. I Stockholm har de en lyxig lägenhet mitt i innerstaden. För cirka ett år sedan fick paret även tillökning i sin lilla familj då de skaffade sig hunden Vasa.

Annons

Hedvig är dotter till Anna Westling Söderström som är prinsens enda syster. Utöver Hedvig har prins Daniel ytterligare en systerdotter vid namn Vera.

Prins Daniel och kronprinsessans hemliga italienresa – firade bröllop nummer två

Under sommaren har paret bjudit intill med ännu ett firande – denna gång med en bröllopshelg i vackra Toscana i Italien. Kanske kände paret att det inte räckte med den första vigseln då den ägde rum mitt under pandemin.

Enligt Svensk dam firades bröllopet i exklusiva Villa Catignano, som brudparet hade hyrt för festligheterna. Villa Catiagnano är idylliskt beläget i natursköna Toscana, nära Siena.

Bröllopet ägde rum veckor före Victoriadagen – och prins Daniel och kronprinsessan fick alltså njuta av en hemlig italienresa innan de händelserika Victoriadagarna tog vid. Enligt uppgifter till Svensk dam var hela kronprinsessfamiljen på plats i Toscana för att fira brudparet.

Hovet har dock inte gått ut med någon information om resan.

– När det gäller deras privata sommarsemester så är det inget som vi kommenterar, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Svensk dam.

Foto: Magnus Lejhall/TT, Mikael Fritzon/TT och Instagram

Annons