Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Därför kan Meghan Markle tvingas ändra sin förlossningsplan

06 maj, 2019
author Lina Arvidsson
Lina Arvidsson
Meghan Markles erkännande om äktenskapet med prins harry
Meghan Markle och prins Harry väntar på att förlossningen ska komma igång. Meghan, som har önskat att föda barnet i hemmet, riskerar att tvingas uppsöka sjukhus. Dessutom hånas hon nu av ledande läkare under världens största gynekologiska konferens.
Annons
Samantha Markle avslöjar: Därför attackerade familjen MeghanBrand logo
Samantha Markle avslöjar: Därför attackerade familjen Meghan

Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, har de senaste veckorna hållit sig undan från pressen. Deras första barn har varit beräknat att födas i slutet av april och nu spekuleras det vilt i huruvida den kungliga bebisen redan fötts eller inte.

ANNONS ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Meghan Markle har tidigare uttryckt önskemål om att ha en naturlig förlossning och föda i hemmet i Frogmore cottage. The Sun rapporterade i februari att Meghan Markle tänkt anställa en doula, en icke-medicinskt kunnig person som finns med som stöd under förlossningen.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Men Meghan Markles önskemål om att föda barnet hemma har nu mött en del hån från läkare på världens största gynekologiska konferens som hållits under helgen, det skriver The Sun.

Doktor Timothy Draycott uttalade sin skepsis kring Meghans beslut under ett framträdande.

– Meghan Markle har bestämt sig för att hon ska ha en doula och ett pilträd … Låt oss se hur det går, sa Draycott till publiken.

Annons

Enligt läkaren kan Meghan Markles ålder, samt att hon är förstföderska, öka risken för en besvärlig förlossning.

– Hon är 37, första förlossningen … Jag vet inte. Vi får se, sa Draycott.

Oroar sig för komplikationer

Meghan Markle har i skrivande stund gått en vecka över tiden, enligt det datum som tidigare påståtts vara det beräknade. Blir de längre kan hon ändå tvingas ge upp planerna på en hemmaförlossning då hon kan behöva bli igångsatt på sjukhus. Läkare har nu varnat för att Meghan kan tvingas uppsöka vård på Frimley Park Hospital om förlossningen inte satt igång inom 24 timmar.

Enligt en källa till The Sun är Meghan Markle mycket nervös inför förlossningen, särskilt om hon inte får föda naturligt i sitt hem.

– Meghan är nervös över komplikationer så som ett akut kejsarsnitt och hon vill inte ha pressen att behöva se felfri ut på sjukhusets trappa bara timmar efter, säger källan och fortsätter:

– Meghan har också den ytterligare stressen av världens uppmärksamhet på henne – alla vill ha en första glimt av det nya, kungliga tillskottet.

LÄS MER: Nya uppgifter: Därför tror folket att Meghan Markle redan fött

LÄS MER: Därför har Harry och Meghan Markle avföljt William och Kate

FOTO: TT

Annons