LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Madeleine och Chris saknas helt – sanningen bakom frånvaron inför Victorias stora dag

12 jul, 2024
Victoria, Madeleine och Chris
Delar av kungafamiljen har startat kronprinsessan Victorias födelsedagsfirande.
Men under Orups konsert på Solliden Sessions saknades flera i kungafamiljen – bland andra prinsessan Madeleine och Chris.
Annons
Så är kungabarnen egentligen – Dolly Style avslöjarBrand logo
Så är kungabarnen egentligen – Dolly Style avslöjar

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Sommaren är i full gång och med den närmar sig kronprinsessan Victorias, 46, födelsedag snabbt. Med en lång och härlig semester framför sig kommer kungafamiljen att tillbringa mycket tid på Öland, särskilt under Victoriadagarna som börjar den 12 juli.

Sedan starten 1979 har firandet varit en hyllning till kronprinsessan. Där det bland annat förekommer föreläsningar, utställningar och aktiviter för barn och familjer.

Tidigare har Hänt rapporterat att kungligheterna redan har rest till Öland, och det verkar som att kronprinsessan och prins Daniel, 50, har inlett firandet i smyg – med en mysig dejtkväll!

Kronprinsessan Victoria och Daniel njöt av musiken

Sedan några år tillbaka har konserterna Solliden sessions varit ett återkommande event dagarna innan den stora födelsedagen. På torsdagen var det Orup som uppträdde och spelade bland annat låten Det gör ont av Lena Philipsson.

På plats var både kungen, 78, och drottning Silvia, 80. Ytterligare kunde man se kronprinsessan och Daniel sitta nära varandra och njuta av musiken.

Annons

Enligt Expressen hade kronprinsessparet lämnat barnen prinsessan Estelle, 12 och prins Oscar, 8, hemma för att njuta av kvällen tillsammans.

Vid konsertens slut reste sig hela kungafamiljen upp och Victoria och Daniel dansade tillsammans.

Kungen, drottning Silvia, Kronprinsessan Victoria, Prins Daniel
FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Sanningen bakom Madeleine och Chris frånvaro – uteblev från konserten

På bilderna är det tydligt att vissa medlemmar av kungafamiljen inte är närvarande. En av de som saknas är prinsessan Sofia, 39. Dessutom syntes varken prinsessan Madeleine, 42, eller hennes make Chris O'Neill, 50, till heller.

Vi kommer säkerligen få se mer av Madeleine och Chris senare i helgen! Kungafamiljen bestämmer själva om de vill närvara vid konserterna eller inte.

FOTO: TT

Annons