ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Spel Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Marius Borgs ex-flickvän avslöjar: ”Jag har varit gravid”

24 okt, 2024
Marius Borg och Juliane Snekkestad var tidigare i en relation. Nu avslöjar Juliane att hon för en tid sedan var gravid, rapporterar Se og Hør.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungaparet avslöjar efter expertens utspel – så får de allt att hålla ihop: ”Bara att bita ihop”Brand logo
Kungaparet avslöjar efter expertens utspel – så får de allt att hålla ihop: ”Bara att bita ihop”

Marius Borg Høiby, 27, är son till den norska kronprinsessan Mette-Marit och hennes ex Morten Borg. Marius brukar räknas till den norska kungafamiljen, men han har ingen kunglig titel.

Tidigare var Marius i en relation ihop med ex-flickvännen Juliane Snekkestad, 29. Men idag har Juliane funnit kärleken på nytt, och är förlovad Niclas Nilsson.

Nu avslöjar Juliane att hon tidigare varit gravid.

Juliane Snekkestad: ”Jag har varit gravid”

På torsdag medverkar Juliane i podcasten Chit Chat with Helle, där hon berättar om framtidsplanerna med sin fästman.

Juliane Snekkestad och Niclas Nilsson. FOTO: dana / dana press

– Vi vill verkligen ha barn, det vill vi. Jag bestämde mig förra året för att börja en kandidatexamen i psykologi, men innan dess hade vi kanske funderat på att försöka börja, säger hon och tillägger att hon är glad att de inte gjorde det.

Annons

Juliane erkänner också att det inte nödvändigtvis fungerar att planera när man vill skaffa barn, och påpekar att det finns många som kämpar med fertiliteten och som tar lång tid på sig att bli gravida – eller kanske inte kan bli gravida alls.

– Jag har varit gravid tidigare, och har gjort en självbestämd abort tidigare. Jag har också upplevt missfall. Så jag har gått igenom det. Jag gick också igenom en ganska otäck period för några år sedan, där jag gick till gynekologen och tog några tester.

Det är inte känt vem Juliane var i förhållande med när hon var gravid.

FOTO: TT

Annons