LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Meghan Markle hånas för kroppsdelen: ”Spindelliknande”

07 aug, 2018
AvAgnethe Alm
Meghan Markle hånas nu för sina fötter som har flera knölar.
Internettrollen härjar återigen. Efter bilderna som cirkulerat hånas nu prins Harrys fru, Meghan Markle, för sina fötter.
Annons

Skådespelarkarriären satte den nyblivna hertiginnan Meghan Markle, 37, i rampljuset redan innan hon träffade prins Harry, 33. Men sedan hon blev en del av den brittiska kungafamiljen skiner ljuset på henne starkare än någonsin. Något som olyckligtvis även lockat fram internettrollen ur sina grottor.

Nu hånas Meghan Markle på Twitter för sina fötter efter bilder som cirkulerat på henne den senaste tiden, skriver The Sun. På en av bilderna går det att se att Meghans har knölar på fötterna, som man kan få av till exempel fotsjukdomen hallux valgus.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Flera Twitteranvändare uttrycker sina åsikter om Meghans fötter, som enligt dem är fula och fulla av ”knölar och ”förhårdnader”.

”Ha aldrig sandaler på dig igen!! Välj alltid skor som täcker de där fula, spindelliknande, knöliga fötterna”, skriver en.

”Meghan Markle… ganska snygg men fula fötter”, skriver en annan.

Flera av inläggen skrevs i december förra året – men har nu blivit delade på nytt och fått spridning efter att flera bilder på Meghan Markles fötter cirkulerat på internet.

Annons

Hånen möts dock av kommentarer från andra användare som skriver ber internettrollen att växa upp och sluta vara så småaktiga.

”Då skulle du sett mina fötter om du tycker att Meghans är så farliga. Jag kan inte förstå att folk är så trångsynta i en så stor värld”, skriver en.

”Vad tråkigt liv man måste ha om bryr sig så mycket om en annan persons fötter”, menar en annan.

Nyligen uppmärksammades det att Meghan Markle alltid bär för stora skor, vilket Hänt också har rapporterat om. På nästan alla bilder på henne syns en markant glipa bak på skon. Anledningen visade sig vara ett smart drag från Meghans håll. Med stor som är en eller två storlekar för stora undviker hon helt enkelt blåsor och skav av de tjusiga pumps och sandaletter som hon så ofta bär.

Förhoppningsvis tar Meghan inte allt för hårt på de elaka hånen om hennes fötter. Vi gissar att hon, oavsett fotform, har fötterna på jorden och skakar av sig de knäppa kommentarerna.

Se Meghan Markles fötter här:

LÄS OCKSÅ: Vilken kärleksyra: Så firade Meghan Markle födelsedagen med Harry

LÄS OCKSÅ: Tre budget-klänningar som Meghan Markle skulle kunna bära

FOTO: IBL, Twitter

Annons