Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Meghan Markles öknamn avslöjat – efter tuffa kraven på personalen

29 mar, 2019
AvAngelica Jaako Billenman
Meghan Markle är i New York för att fira ankomsten av sitt första barn med en babyshower
Meghan Markles beteende på Kensington palace har fått många i personalen att tröttna. Nu har de gett hertiginnan ett öknamn som ska vara talande för hennes jargong.
Annons

Vilken vecka som helst nu välkomnar det brittiska hovet en ny kunglighet när prins Harry, 34, och Meghan Markle, 37, blir föräldrar för första gången. Men paret lever inte i någon härlig gravidbubbla, som man kanske kan tro. Meghan ska nämligen bli kallad öknamn på Kensington palace – av sin egen personal.

ANNONS ANNONS: Vinterblek? Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här!

Meghan Markle, som är hertiginna av Sussex, har fått öknamnet ”Me-gain”, som syftar på hennes sätt att driva på personalen. Enligt uppgifter till Daily Mail ska hon ha fått flera att gråta och säga upp sig.

Sedan tidigare ska Meghan också gå under öknamnet ”Duchess difficult” alltså ”Hertiginnan svår”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Kritiken mot Meghan Markles beteende

Flera personer nära Meghan Markle har lämnat sitt arbete, bland andra hennes nära vän och högra hand Amy Pickerill. Dessutom slutade Meghans personliga hovassistent Melissa Touabti förra året.

Annons

– Hon stod ut med mycket. Meghan begärde mycket av henne och det slutade med att hon brast ut i gråt, säger en källa nära kungafamiljen till Daily Mail.

Enligt den rojalistiska författaren Anna Pasternak måste Meghan Markle ändra sitt beteende om det ska bli någon förbättring.

– Jag tror Meghan behöver inse att hon inte kan leva som en Hollywood-stjärna i kungafamiljen. Inom monarkin krävs det ett väldigt annorlunda beteende, har hon sagt enligt Daily Mail.

Kensington palace har avböjt att kommentera uppgifterna, skriver tidningen.

Meghan Markle och prins Harrys barn föds i april men fansen har ännu inte fått reda på vad namnet blir. Om vi ska tro på listorna med gissningar på Betfair, så kommer den framtida kungligheten få samma namn som farmor. Om det blir en tjej så tror flest nämligen på Diana.

Enligt People gissar många även på namnet Victoria, om det blir en flicka, och AlbertArthur eller Phillip om det blir en pojke.

LÄS MER: Då avslöjar Meghan Markle och prins Harry namnet på barnet

LÄS MER: Erbjudande: 25% rabatt på svenska kändisarnas favoritmärke Corlin Eyewear

FOTO: TT

Annons