Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Meghan Markles oväntade bråk med maken prins Harry

28 jul, 2018
AvOla Brising
De gifte sig den 19 maj, men har redan börjat bråka. Prins Harry låter inte modemedvetna Meghan Markle klä sig som hon vill.
Annons

Den 19 maj gifte sig prins Harry, 33, och Meghan Markle, 36, med varandra under pompa och ståt. Men faktum är att de redan har börjat bråka med varandra. Nu avslöjar The Mail on Sunday att den konservative prinsen inte alls är särskilt förtjust i sin frus ibland aningen vågade klädstil.

Meghan har i och för sig imponerat på en hel värld med sina fantastiska kreationer som hon burit sedan hon blev hertiginna av Sussex. Men frågan är om de helt är hennes egna val eller om prins Harry har varit med och bestämt vad hon haft på sig sedan bröllopet.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

För en tidningens källor ska Meghan och prins Harry ha börjat bråka om vilka kläder hon ska ha på sig under en officiell resa till Australien i oktober. Inför resan har modemedvetna Meghan beställt in mängder av dyra trendiga designerkläder så att hon dagligen kan välja och vraka bland olika plagg. Problemet är bara att Meghan har köpt både byxor, kavajer och till och med en frack. Något som är på tok för vågat för kungahuset.

Annons

Annons:
ANNONS Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband

Det brittiska hovet anser nämligen att Meghan ska hålla sig till en strikt traditionell klädsel för kvinnliga kungligheter då hon är ute och representerar. Något annat än klänningar och strumpbyxor är inte tillåtet. Så då en stylist visade en väldigt manlig frack från Stella McCartney, 47, som Meghan förälskade sig i blev det tummen ner direkt från prins Harry.

– Meghan blev tillsagd att hon måste sluta att klä sig som en Hollywoodstjärna och börja klä sig som en kunglighet. Meghan ville ha en frack på sig, men Harry sa att det inte var tillräckligt traditionellt, säger en källa inom ett modeteam som nyligen besökte Kensington Palace för att visa kläder för Meghan.

Även efter bröllopet har Meghan fortsatt sätta sig upp mot vad hennes nyblivne make och kungahuset tycker. Under ett officiellt uppdrag som nyligen ägde rum blev hon ombedd av drottningens stylist Angela Kelly att bära hatt eftersom drottning Elizabeth, 92, skulle ha hatt. Det brydde sig inte Meghan det minsta om. Hon dök ändå tjurskalligt upp utan hatt. Något många inom hovet blev upprörda över.

Annons

Stackars prins Harry har därför hamnat i en minst sagt jobbig situation. Han måste medla mellan hovet och sin älskade fru. Hans problem är framför allt att Meghan verkar njuta av att göra vågade val vilka får resten av hovet att höja på ögonbrynen. Hon vill inte alls vika sig när det gäller hennes outfits, utan säger till prinsen att det är hennes mänskliga rättighet att klä sig hur hon själv vill.

LÄS OCKSÅ:

Meghan Markles syster Samantha Grant klar för Big brother

Prins Harrys första familjebesked med Meghan

Annons