LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Oväntade detaljen i prinsessan Estelles ansikte – så har vi inte sett henne tidigare

06 sep, 2024
Prinsessan Estelle befinner sig utomlands ihop med kronprinsessan Victoria och drottning Silvia. Men nya bilderna från resan visar upp en helt ny sida hos Estelle.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

Sommaren närmar sig sitt slut, och hösten innebär en hel del nya åtaganden för vår svenska kungafamilj. På det kungliga schemat står det bland annat att kronprinsessan Victoria, 47, ska närvara vid de paralympiska sommarspelen i Paris.

Prinsessan Estelle lämnar Sverige och åker till Paris

Besöket till Paris sträcker sig över tre dagar, mellan 6-8 september, och kronprinsessan skulle ursprungligen dit själv. Till och med utan sin prins Daniel.

Men nyligen blev det en ändring i den kungliga kalendern, där det visade sig att även prinsessen Estelle, 12, och drottning Silvia skulle följa med till Frankrike.

Annons

För Expressen berättar hovets informationschef Margareta Thorgren att Estelle ”ville vara med sin mamma och mormor” – och därmed hoppade med på kort varsel. Det hela blir ett av Estelles första prinsess-uppdrag utanför landsgränserna.

– Hon tycker naturligtvis det här ska bli roligt, säger Margareta.

Nya bilderna på prinsessan Estelle

I skrivande stund befinner sig drottningen, kronprinsessan, och prinsessan Estelle på plats i Paris. Under resan har familjen synts heja på de svenska atleterna under tävlingarna.

Bilder visar även Estelle med en helt ny stil. Nämligen iklädd solglasögon och keps – något vi inte är vana vid att se prinsessan med!

Kronprinsessan Victoria, prinsessan Estelle och drottning Silvia. FOTO: Christine Olsson/TT
Annons
FOTO: Christine Olsson/TT

FOTO: Pontus Lundahl/TT / Christine Olsson/TT

Annons