ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Pär Lernström sågar drottningen: ”Det var inte ett kanonmöte”

16 okt, 2024
Idol-programledaren Pär Lernström har stött på en hel del kända personer under sina år. Men för Expressen avslöjar han ett möte med drottning Silvia som inte riktigt gick som tänkt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igenBrand logo
Pär Lernström och Anders Bagge pinsamma miss – känner inte igen

Folkkära Pär Lernström, 44, har figurerat i diverse tv-sammanhang i över 20 år. Mest igenkänd är TV4-profilen för sin programledarroll Idol.

I somras ledde Pär även Europamästerskapet i fotboll. För sina insatser i tv-rutan belönades han nyligen med den utmärkelsen Årets manliga programledare under Kristallengalan.

Pär Lernström om mötet med drottning Silvia: ”Jag kommer vara ärlig”

Med många år i tv-rutan är det inte helt oväntat att Pär titt som tätt stöter på olika kändisar. Men vem är egentligen en absolut kändaste personen som TV4-profilen träffat?

Annons

I en intervju med Expressen svarar Pär:

– Jag tror att Ariana Grande ligger väl jättehögt upp på den listan. Zlatan är väl också högt upp på den. Då var det korridor och ”hej”.

– Jag tror att de är väl högt upp. Drottning Silvia… Amen, jag vet inte.

– I den ordningen? Ariana Grande, Zlatan, drottning Silvia?, frågar reportern Pär.

– Ja, men det var också en trevlighetsordning.

Programledaren börjar skratta och fortsätter:

– Drottning Silvia var inte… Men jag kommer vara ärlig och säga att det var liksom inte, det var inte ett kanonmöte. Det var det inte. Nej, men ska man säga det här?

FOTO: Adam Ihse/TT / Karin Törnblom/TT

Annons