LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Prins Daniel helt olik resten av kungafamiljen – nya bilderna visar

27 jul, 2024
Prins Daniel, kronprinsessan Victoria och prinsessan Estelle
Kungafamiljen njuter för fullt av semester på Solliden.
Men när prins Daniel fångas få bild sticker han ut – se bilderna där han skiljer sig från kungafamiljen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Hur lika är Kung Carl Gustaf och Prins Carl Philip egentligen?Brand logo
Hur lika är Kung Carl Gustaf och Prins Carl Philip egentligen?

I vanlig ordning tillbringar kungafamiljen stora delar av sommaren på Solliden, Öland. Under sommaren har de njutit av kvällssolen under flera konserter på närliggande Borgholm slottsruin.

Så skiljer sig prins Daniel från resten av familjen – se bilderna

Förra veckan vankades det konsert med Molly Sandén och flera medlemmar ur kungafamiljen på plats och njöt av musiken. På bilderna kan man se en glad kungafamilj som ser ut att riktigt uppskatta konserten. De är ledigt klädda i somriga utstyrslar och ljusa färger – men en av dem sticker ut.

Prins Daniel skiljer sig från sina familjemedlemmar när det kommer till klädseln. Under konserten bar han mörka färger och är dessutom iförd keps och solglasögon.

Men roligt ser han ut att ha – på flera av bilderna ses han leende och kärleksfullt hålla om kronprinsessan Victoria. På en annan bild passar Prins Daniel på att ta en selfie med kronprinsessan Victoria, prinsessan Adrienne och prinsessan Madeleine.

Annons
Prins Carl Philip, prins Daniel och Kronprinsessan Victoria under konserten med Molly Sandén på Borgholm slottsruin.
Mikael Fritzon/TT
Mikael Fritzon/TT


Prins Daniel syns igen – bär solglasögon och keps

Prins Daniel har stuckit ut under flera konsertkvällar på Bornholm. I torsdags kväll intog Miss Li scenen och bjöd på en färgsprakande konsert. Även denna kväll var prins Daniel där iförd sin mundering, vilket Svensk Dam lyckades fånga på bild.

Annons

Varför han väljer denna anonyma utstyrsel återstår att se. Kanske är solglasögonen och kepsen ett sätt att inte bli igenkänd när han rör sig bland folk, eller så vill han helt enkelt skydda sig från solen.

Hur som helst ser han ut att njuta av vistelsen på Öland tillsammans med familjen.

FOTO: Pontus Lundahl/TT och Jonas Ekströmer/TT

Annons