LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Stor oro för prins Haakon – plåster i ansiktet i månader ✔︎ Nu bekräftar hovet sanningen

17 okt, 2024
Den senaste tiden har kronprins Haakon gått runt med ett plåster i pannan.
Nu berättar norska hovet vad som hänt!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och MartinusBrand logo
Joel Adolphsons enorma miss med Marcus och Martinus

Det har varit några hektiska veckor den senaste tiden för norska kungafamiljen. Alla turer kring Marius Borg Høiby, 27, har verkligen rört upp känslor hos mamma Mette-Marit, 51.

Tillsammans med kronprins Haakon, 51, har Mette-Marit även barnen prinsessan Ingrid Alexandra, 20, och prins Sverre Magnus, 18. Men de har inte varit så närvarande med allt som hänt. Ingrid Alexandra befinner sig längst ifrån händelsernas centrum, på militärbasen Skjold i Troms i Nordnorge, över 150 mil från Skaugum. Anledningen är att hon gör lumpen som ingenjörssoldat sedan i januari i år.

Sverre Magnus har också flyttat och bor numera i Trondheim med sin flickvän Amalie Giæver Macleod.

Kronprins Haakon syns med plåster i pannan

Kvar står nu kronprins Haakon och Mette-Marit med diverse olika saker att ta itu med. Men den senaste tiden har oron varit stor kring Haakon då han synts med ett plåster i pannan.

Annons

Det har varit massa frågor om plåstret och nu ger hovet äntligen en förklaring till vad som hänt. Första gången plåstret kom på tal var när kronprinsen åkte till OS i Paris i somras. Detta är ungefär tio veckor sedan.

Plåstret satt löst och var mycket synligt, vilket ledde till att folk redan då började undra vad som hade hänt. Han har även synts med plåstret ONS-konferensen i Stavanger samt på länsresan till Trøndelag.

Hovets svar om kronprinsens plåster

Med andra ord var det inte konstigt att folket börjat bli oroliga. Nu ger hovet äntligen en förklaring till vad som hänt den norska kronprinsen.

– Vi har inget att dela om det här, men det är en helt ofarlig orsak, säger en representant från norska hovet till Dagbladet.

HAAKON
FOTO: Terje Pedersen

FOTO: Lise Aaserud, Terje Pedersen

Annons