LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Efter infekterade bråket – Prins Harry vägrar låta Meghan komma tillbaka

26 jul, 2024
Prins Harry och Meghan Markle
Efter infekterade tvisten.
Prins Harry delar med sig om beslutet med Meghan:
– Kommer inte ta min fru till det här landet igen, säger han i en ny intervju, enligt Expressen.
Annons
Så är kungabarnen egentligen – Dolly Style avslöjarBrand logo
Så är kungabarnen egentligen – Dolly Style avslöjar

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

2016 träffades Meghan Markle, 42, och Prins Harry, 39, på en blind date på Soho House i London. I november ett år senare tillkännagav paret sin förlovning, som hade ägt rum hemma medan de lagade middag. Harry friade till Meghan, som förstås sa ja.

Paret gifte sig sedan i maj 2018 i St George’s Chapel i Windsor. De höll en privat ceremoni med endast 600 gäster och följde upp med en middag för ytterligare 200 inbjudna.

Prins Harry och Meghan distanserade sig helt från det brittiska kungahuset

Drygt ett och ett halv år efter att makarna sagt ja till varandra valde de att lämna det brittiska kungahuset, vilket blev en ordentlig uppståndelse som väckte starka reaktioner i media runt om i världen.

Det har nu gått fyra år sedan prins Harry och Meghan helt distanserade sig från det brittiska kungahuset, efter att ha övervägt beslutet under ett års tid. Det är välkänt att de under åren har haft en långvarig strid med brittiska tabloider, som har varit mycket kritiska mot paret.

Annons

Prins Harry har dessutom stämt The Sun och The Daily Mail för olaglig informationsinsamling, och vann målet i december förra året.

Delar med sig om beslutet med Meghan i en ny intervju

I en ny intervju delar prins Harry med sig av känslorna kring rättsprocessen, rapporterar Expressen. En av de mest anmärkningsvärda detaljerna av intervjun är Harrys uttalande om att han aldrig kommer att ta Meghan tillbaka till Storbritannien.

– Jag kommer inte ta min fru till det här landet igen, säger Harry i ITV:s Tabloids on Trial.

I programmet nämner han också att rättsprocessen är det han tror är orsaken till den kyliga relationen med övriga medlemmar av kungafamiljen.

– Jag tror verkligen att det är en central del av det, konstaterar Harry.

Idag bor paret på en herrgård i Montecito, USA, tillsammans med sina två barn, sonen Archie som föddes 2019 och dottern Lilibeth som kom till familjen 2021.

FOTO: TT

Annons