LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Prins Harry lämnad: Efter dolda händelserna – avslöjandet lämnar alla i chock

14 aug, 2024
Till vänster: Prins Harry har huvudet vänt åt höger och har munnen halvöppen. Han ser smått upprörd ut. Till höger närbild på Meghan Markle.
Prins Harry ska om kort tid göra ett officiellt besök i Colombia.
Men nu kommer ett besked som ställer till det. Han har han blivit lämnad – bara dagar innan besöket!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kungaparet avslöjar efter expertens utspel – så får de allt att hålla ihop: ”Bara att bita ihop”Brand logo
Kungaparet avslöjar efter expertens utspel – så får de allt att hålla ihop: ”Bara att bita ihop”

Prins Harry, 39, och Meghan Markle, 43, träffades 2016 på en blind date och gifte sig två år senare. De har barnen Archie, 5, och Lilibet, 3.

Drygt ett och ett halv år efter att makarna sagt ja till varandra valde de att lämna det brittiska kungahuset, vilket blev en ordentlig uppståndelse. Det är välkänt att de under åren har haft en långvarig strid med brittiska tabloider, som har varit mycket kritiska mot paret.

Nu kommer nästa motgång – nämligen att prins Harry är lämnad precis innan ett viktigt uppdrag!

Prins Harry lämnad med kort varsel

Det är Prins Harrys och hertiginnan Meghans stabschef Josh Kettler som precis sagt upp sig, bara tre månader efter att han fick jobbet. Det här skriver Daily Mail.

Annons

När paret utsåg Josh Kettler som deras stabschef tidigare i år sas han vara den perfekta mannen att "guida" Harry "genom hans nästa fas". Men en källa har nu uttalat sig till tidningen:

– Josh Kettler jobbar inte längre för dem.

I maj år följde den tidigare stabschefen med som en nyckelperson i prins Harrys och Meghans officiella tre-dagarsbesök i Nigeria, där han stod vid prinsens sida när han bland annat träffade regeringstjänstemän.

Att han nu slutar är en förlust för hertigparet, då han skulle följt med dem på ytterligare ett officiellt besök. Denna gång i Colombia som bara är om några dagar, skriver Daily Mail.

18 personer har lämnat prins Harry och Meghan

Än så länge har ingen av parterna officiellt uttalat sig om varför stabschefen har slutat, men enligt amerikanska People ska det ha rört sig om en provanställning som paret och Josh Kettler var överens om att avsluta, skriver Expressen.

Daily Mail skriver att hans uppsägning belyser problemen som prins Harry och Meghan har haft med att behålla personal de senaste åren. Sedan 2018 ska minst 18 stycken av deras personal ha sagt upp sig.

– Vad som kanske är mest talande är att under hela tiden som jag arbetade där, tror jag inte att jag hörde en enda nuvarande eller tidigare anställd i deras personal säga att de skulle ta jobbet igen om de fick chansen, har en tidigare anställd sagt till tidningen.

FOTO: TT

Annons