LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Prins Harrys blixtändrade schema inför förlossningen

03 maj, 2019
author Malin Ljung
Malin Ljung
Prins Harry Meghan Markle
Med kort varsel har hovet blixtändrat prins Harrys schema, bara dagar före Meghan Markles förlossning. Nu bekräftar en talesperson för paret att Harry stoppas av övriga kungafamiljen.
Annons

Vilken dag som helst kommer Meghan Markle, 37, att föda sitt och prins Harrys, 34, första barn. Redan nu har det börjat spekulerats i om hertiginnan redan fött barnet i hemlighet, men hovet har inte sagt ett knyst om det hela.

Däremot ändrade de plötsligt prins Harrys schema och åtaganden med kort varsel. I veckan meddelades det att han skulle besöka Nederländerna under den 8-9 maj för att närvara vid en sammankomst inför Invictus games 2020. Men under fredagen ändrades plötsligt Harrys schema. Istället för att åka två dagar kommer han bara att vara borta över torsdagen den 9 maj.

Orsaken till ändringen i schemat

Samtidigt vill inte hovet säga att det beror på familjens tillökning, istället skyller de på journalister.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

– På grund av den logistiska planeringen för media som bevakar besöket av den kungliga familjen har vi tagit beslutet att senarelägga hertigen av Sussex planerade besök i Amsterdam under onsdagen den 8 maj 2019, säger en talesperson för Meghan och Harry till People.

prins Harry och Meghan Markle höggravid, mars 2019
Prins Harry och Meghan Markle blir föräldrar vilken dag som helst.

Kungliga källor säger till sajten att det är övriga medlemmar i den brittiska kungafamiljens åtaganden som sätter käppar i hjulet. Harrys pappa prins Charles och hans hustru Camilla kommer att besöka Tyskland, medan storebror prins William och Kate Middleton kommer att befinna sig i norra Wales.

Annons

Då är Meghan Markle beräknad att föda

Meghan Markle har tidigare sagt att bebisen beräknas födas någon gång i slutet av april, början av maj.

Tidigare i veckan avslöjade Daily Star att det brittiska hovet reserverat tre nya sidor för en kunglig medlem. I webbadressen för respektive kunglighet finns deras namn, och nu ska även hemsidor med namnen Arthur, James och Alexander ha registrerats och reserverats. En

Enligt Daily Star är det en handfull vaksamma rojalister, som uppmärksammat att ett flertal webbsidor har “registrerats och reserverats” i tre olika namn. Tre sajter med url:er som innehåller “prince-arthur, prince-james och prince-alexander”.

LÄS MER: Nya uppgifter: Därför tror folket att Meghan Markle redan fött

LÄS MER: Beskedet: Därför flyttar Meghan Markle och Harry till Afrika

FOTO: TT

Annons