LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Prinsens flickvän delar privata bilder – så lever de på slottet

21 okt, 2024
Greve Nikolai och flickvännen Benedikte Thoustrup är tillbaka på Schackenborgs slott, där Nikolai växt upp.
Nu delar paret bilder från resan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

Greve Nikolai, 25, är den äldste sonen till danska prins Joachim, 55, och Alexandra Christina, 60, grevinna av Frederiksborg.

Sedan flera år tillbaka har Nikolai hållit ihop med kärleken och flickvännen Benedikte Thoustrup, och under 2023 flyttade paret till Australien för att genomföra en utbytestermin.

Men i skrivande stund befinner sig Nikolai och Benedikte hemma i Danmark, på samma plats där Nikolai växte upp.

Greve Nikolai och Bendeikte Thostrup njuter av höstlovet

Paret har nämligen spenderat några lediga dagar av deras höstlov på plats i Schackenborgs slott, i södra Jylland. På sin Instagram delar Benedikte bilder från den mysiga resa ihop.

På bilderna syns de bland annat plocka svamp, gå på promenader i skogen och rida på hästar.

Greve Nikolai om minnen från slottet: ”Väldigt speciellt”

I en tidigare intervju med Billed Bladet har Nikolai berättat om uppväxten och minnen från Schackenborgs slott. Både Nikolai och hans lillebror, greve Felix, bodde på slottet permanent tills att de blev fem respektive två år gamla.

Annons

– Jag minns särskilt min tid på dagis. Och jag har fortfarande bekanta därifrån. Det tycker jag är väldigt speciellt. Både för att det är geografiskt avlägset, men också för att det var länge sedan, säger Nikolai och fortsätter:

– Jag minns att jag hade en liten elektrisk John Deere (traktor, red.), som jag körde runt i trädgården med och gjorde trädgårdsarbete tillsammans med trädgårdsmästaren. Det var det coolaste då; att köra runt på ett stort område. Det var ganska kul!

De båda bröderna känner fortfarande en stor anknytning till barndomshemmet.

– Vi får då och då hålla en jakt på vår pappa nere på Schackenborg och bjuds såklart också ner dit för att jaga vår pappa. Det är i en lite mer vuxen miljö än när vi var barn, men vi har alltid varit ute i den miljön, så det är inte helt avlägset för oss, förklarar Nikolai.

FOTO: MARCO ERBA / Instagram

Annons