LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Hovets besked: Prinsessan Madeleine försvinner efter nya bilderna

03 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Prinsessan försökte hålla låg profil under festnatten i Stockholm – men fångades ändå på bild.
Efter flera officiella och inofficiella tillställningar och partaj i september tar nu prinsessan Madeleine ett steg tillbaka.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

De senaste sex åren har prinsessan Madeleine, 42, och hennes familj bott i USA.

Men nu är hon, maken Chris O'Neill, 50, och barnen prinsessan Leonore, 10, prins Nicolas, 9, och prinsessan Adrienne, 6, sedan ett par månader tillbaka i Sverige.

Flytten har varit ett stort steg för familjen och sedan de återvände hem har svenska folket fått se mycket mer av prinsessan Madeleine i offentligheten – och hon tycks allt oftare fångas på svenska fotografers kameror.

Även om svenska folket älskar att se henne tillbaka i rampljuset så är det något som prinsessan själv kanske inte tycker är lika roligt.

Livet i USA erbjöd en viss nivå av anonymitet, men tillbaka i Sverige känns hon åter igen var hon än går.

Annons

Fångades på bild under partynatten

För bara några veckor sedan närvarade hon, tillsammans med resten av kungafamiljen, vid öppnandet av riksdagen i Stockholm.

Men det är inte bara i samband med officiella uppdrag som prinsessan Madeleine fångats på bild.

I mitten av september syntes hon ute på galej på restaurangen Bistro Marie tillsammans med vänner när hon var på vännen Cedric Notzs 50-årsfirande.

Då syntes hon komma gående med maken Chris O’Neill i gamla stan – trots att de försökte hålla låg profil, skriver Svensk Dam.

Totalt deltog ett 40-tal gäster på tillställningen och både kungligheter och miljardärer fanns på gästlistan.

Paus från rampljuset

Senaste syntes Madeleine på en resa till New York tillsammans med sin mamma drottning Silvia. Anledningen till resan vara att båda skulle närvara vid World Childhood Foundations 25-årsfirande.

Men nu verkar prinsessan vilja ha en paus från rampljuset. Enligt hovets officiella kalender har prinsessan Madeleine inga officiella uppdrag före den 11 oktober, då Ericastiftelsen firar 90-år.

Men det är det enda uppdragen som hon har i sin kalender på hela året och det spekuleras mycket kring om hur mycket Madeleine egentligen vill jobba.

FOTO: PONTUS HÖÖK/TT

Annons