LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Prinsessan Madeleines barns oro – Silvia säger sanningen: ”Undrar hur det ska bli”

05 okt, 2024
Prinsessan Madeleine
Det har gått några månader sedan prinsessan Madeleine och familjen flyttade till Sverige.
Nu berättar drottning Silvia om barnens känslor kring det nya livet.
– Undrar hur det ska bli, säger drottningen till Expressen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

Det var i juni tidigare i år som prinsessan Madeleine, 42, tillsammans med sin make Chris O'Neill, 50, och deras tre barn bosatte sig i Sverige efter att ha bott i Florida, USA, i sex år.

Cirka fyra månader efter flytten har prinsessfamiljen gjort sig hemmastadda i Sverige och barnen prinsessan Leonore, 10, prins Nicolas, 8, och prinsessan Adrienne, 6, har fullt upp med höstterminen i svenska skolan.

Prinsessan Madeleines barns oro över flytten till Sverige

I en intervju med Expressen berättar drottning Silvia, 80, om hur Madeleines barn har anpassat sig till det nya livet i Sverige.

Trots en hel del nervositet över hur deras nya liv kommer bli, tycker Silvia att barnbarnen hanterat förändringarna väl.

Annons

– Det går bra, säger drottning Silvia till tidningen när hon får frågan om barnbarnens introduktion i den svenska skola.

– Det är klart att man är alltid nervös, undrar hur det ska bli när man kommer i en ny skola men det gick jättefint, tillägger Silvia sedan.

Vilken skola prinsessan Madeleines barn är inskrivna i är ännu inte känt.

Så ser prinsessan Madeleines nya liv i Sverige ut

Prinsessan Madeleine, Chris och barnen bor tillsammans i sin lyxlägenhet på Kungliga Hovstallet på Östermalm. Sedan flytten har vi fått se Madeleine och Chris tillsammans på en handfull officiella uppdrag för det svenska kungahuset.

Bland annat var de båda delaktiga under riksmötets öppnande den 10 september, tillsammans med resterade medlemmar av det svenska kungahuset.

Vi har dessutom fått ta del av lite privata inblickar i deras liv på Madeleines officiella Instagram konto. Där fick vi nyligen se söta lilla Adrienne tillsammans med en av familjens hundar, Teddy, under en mysig höstpromenad.

FOTO: TT

Annons