LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Prinsessans Madeleines utseendeförändring – detta har hon gjort

10 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Madeleine är känd för sina experiment med olika färger på både hår och kläder.
Prinsessan, som kanske är den med flest olika stilar under bältet i kungahuset, såg ut så här när hon nyligen var på en välgörenhetsauktion.
Jämför man det med hur hon såg ut som 20-åring – är hon sig inte riktigt lik!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar gravida prinsessan Sofia och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

Prinsessan Madeleine, 42, har haft flera olika hårfärger genom åren och har mixtrat en hel del med både val av kläder och smycken. Madeleine är förmodligen den från det svenska kungahuset som har trixat runt mest av alla på stilfronten.

På sprillans nya bilder från Bukowskis förhandsvisning av föremål till en välgörenhetsauktion som hålls för att markera World Childhood Foundation's 25-årsjubileum ses prinsessan Madeleine samtala med gäster i en vinröd klänning och stora smycken.

Annons
Prinsessan Madeleine under Bukowskis och Galleri GKM:s förhandsvisning av föremålen till en välgörenhetsauktion som hålls för att markera World Childhood Foundation's 25-årsjubileum.
Prinsessan Madeleine iklädd röd klänning och guldiga smycken. Stefan Jerrevång/TT

Så här har prinsessan Madeleine sett ut genom åren

Den 10 juni 2000 fyllde prinsessan 18 år. Då hade hon samma glada leende och bruna hårfärg som hon har nu. I bilden nedan befinner hon sig på Drottningholms slott.

Fotosession på Drottningholms slott med prinsessan Madeleine inför hennes artonårsdag
Fotosession på Drottningholms slott med prinsessan Madeleine inför hennes artonårsdag. Ulf Palm/TT

När hon fyllde tjugo år sågs hon inte i någon grönlik kavaj utan i en lättare jacka och linne. Håret såg dessutom lite ljusare ut.

Annons
Aftonbladet/TT

Prinsessans firade sin 25 årsdag med hela kungafamiljen på plats vid Stockholms slott. I strålande sol kunde folket se prinsessan i en randig och färgglad kjol till skillnad från drottning Silvia och kronprinsessan Victoria som bar en färg rakt igenom.

prinsessan Madeleine i strålande sol fick ta emot folkets hyllningar på 25-årsdagen på söndagen. Fr.v drottning Silvia, prins Carl Philip, prinsessan Madeleine, kung Carl XVI Gustaf och kronprinsessan Victoria
Ser ni någon skillnad på Madeleine och storasysterns klädval? PONTUS LUNDAHL / TT

En månad senare, samma år, fyllde också kronprinsessan och äldre systern Victoria 30 år. Då hade Madeleine blivit med snedbena och mycket ljusare hår.

Annons
Prinsessan Madeleine skrattar åt underhållningen under firandet av kronprinsessan Victorias 30-årsdag på Borgholms idrottsplats på Öland.
Prinsessan Madeleine under firandet av kronprinsessan Victorias 30-årsdag på Borgholms idrottsplats på Öland. JONAS EKSTRÖMER / TT

Chris O'Neill föll för den svenska prinsessans leende

I Skavlan 2015 berättade Chris varför han blev så kär i prinsessan.

– Hos Madeleine ser man det stora leendet och de där ögonen.

Och 2017 visade hon upp det där leendet som Chris pratar om!

Prinsessan Madeleine och Christopher O'Neill anländer till kungens middag för Nobelpristagarna på Stockholms slott. Jonas Ekströmer/TT

Med tiden som Chris och Madeleines relation har växt och prinsessans blivit äldre, har också hennes stil blivit något mer sofistikerad – även om den feminina touchen alltid varit närvarande, oavsett om året är 2014 eller 2024.

Annons
Prinsessan Madeleine vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Borgholms slottsruin på Öland 2022.
Prinsessan Madeleine vid firandet av kronprinsessan Victorias födelsedag på Borgholms slottsruin på Öland 2022. Karin Törnblom/TT

FOTO: TT

Annons