ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Prinsparet separerade i hemlighet – Meghan Markle tynar bort av bråken

16 okt, 2024
Prins Harry och Meghan Markle syns allt mer sällan tillsammans.
Nu omgärdas prinsparet av skilsmässorykten – och all stress blir för mycket för Meghan.
– Meghan håller på att tyna bort, säger en källa till InTouch.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian

De senaste veckorna har Prins Harry, 40, och Meghan Markle, 43, hamnat i ännu en storm av skilsmässorykten. Detta efter att paret allt oftare har synts frånskilda från varandra på diverse uppdrag.

Prins Harry och Meghan syns allt mer sällan tillsammans

Bland annat har Harry haft tio jobbuppdrag under en period på två veckor och inte en endaste gång fick vi se Meghan vid hans sida. Istället har Meghan på eget håll bland annat synts på röda mattan i Los Angeles och hos organisationen Girls Inc, som stöttar unga kvinnor.

När Harry sedan spenderade sin 40-års dag utan familjen och Meghan blev det droppen som fyllde bägaren – då exploderade ryktesspridningen och många spekulerar nu att parets kärlekshistoria är på väg mot ett slut.

Annons

Däremot visade det sig sedan att Meghan var involverad i det stora firandet. Faktum är att det var Meghan som hade planerat prins Harrys utflykt med vännerna.

Att paret gör saker på egen hand ska enligt en nära vän till paret inte vara ett tecken på separation utan istället bara tyda på ett hälsosamt förhållande.

– Hertigen och hertiginnan av Sussex har nu hittat sina platser som individer – inte bara som ett par. Hertigen verkar fokuserad på sitt stiftelsearbete och hertiginna på sin entreprenörsbana, säger källan till People magazine.

Källan om Meghan Markle: "Tynar bort"

Detta är inte heller första gången Harry och Meghan har fått utstå hård kritik för deras förhållande och alla hårda ord har resulterat i mycket stress och oro för paret – men kanske framförallt för Meghan.

– Meghan håller på att tyna bort av all stress, säger en uppgiftslämnare i tidningen InTouch.

Meghans psykiska mående har varit omdiskuterat länge, speciellt när det kommer till att hon inte klarar av att ta hand om sig själv ordentligt när hon inte mår bra psykiskt.

– Meghans ångest slår till när hon tappar kontrollen. När hon är stressad äter hon knappt, säger en annan insider i tidningen Life & Style och tillägger:

– Det verkar som att pressen på att återerövra Hollywood har tagit ut sin rätt på Meghan. Att försöka återskapa sig själv, ständigt dras med pengaproblem, ofta bli lämnad ensam när Harry reser... Det blir för mycket. Hon är stressad och hennes vänner är oroliga att hon är på väg utför.

FOTO: TT

Annons