Artikeln innehåller reklamlänkar
LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Vännen bryter tystnaden: Då får prins Harry och Meghan Markle barn

07 jun, 2018
AvLotta Gray
Nu när bröllopet är över kan inte Meghan Markle och prins Harry bärga sig innan de kan få sätta igång med familjeplaneringen. Nu hoppas alla på att smekmånaden ska bära frukt.
Annons

Kvinnan av folket, Meghan Markle, 36, och kungligheten prins Harry, 33, har ju som bekant gått och gift sig och nu spekuleras det vilt om när de ska skaffa barn.

Paret åker snart på sin smekmånad, men det engelska hovet vägrar släppa var paret kommer att tillbringa sin semester. Sant är att de under den två veckor långa ledigheten kommer smida planer på att utöka familjen, så fort som möjligt.

– De pratade om barn redan innan  de gifte sig och vill så snart som möjligt bli gravida, de har mycket på sitt schema framåt, men de kommer definitivt att planera för barn så snart möjligheten öppnar sig. De kommer bli fantastiska föräldrar, berättar en källa till US Magazine.

Annons:
ANNONS Här är sommarens mest omtalade – och viktigaste – armband

De har även skaffat sig ett sommarhus i Cotswolt, cirka 90 minutets bilkörning från London där de kan dra sig tillbaka när det blir för hetsigt i storstaden. Ett perfekt ställe, även för barn förstås när tiden är inne.

Annons

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Och även Meghans mamma, Doria Ragland, är överförtjust över att få bli mormor.

–Hon kan knappt vänta och hoppas på att hon blir mormor så här dags nästa år, berättar ännu en källa.

Bröllopet var annars en fantastisk historia då Meghan anlände till kyrkan under folkets jubel. Hon skred in längs altargången i en långärmad vit skrud i siden med ett långt släp i spets bakom sig. Klänningen var från Givenchy och är gjord av den brittiska designern Clare Waight Keller.

LÄS OCKSÅ: Det får Meghan Markle inte göra efter bröllopet

LÄS OCKSÅ: Jonna Lundell visar upp sin gravidmage efter nya beskedet

Foto: IBL

Annons