LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Världsstjärnans dotter är bästis med prinsessan Estelle: ”Superlika”

15 okt, 2024
Prinsessan Estelle har massa kompisar, men bästa vännen Bonnie har fått lite extra uppmärksamhet – för flickorna är kopior!
Nu träder Bonnie fram i TV4.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här syns prinsessan Estelle med kändisdottern – underbara scener med prins DanielBrand logo
Här syns prinsessan Estelle med kändisdottern – underbara scener med prins Daniel

Prinsessan Estelle, 12, har en stor uppgift framför sig, nämligen att en vacker dag ta över tronen. För att kunna axla ansvaret förbereds hon på många olika sätt varje dag. Hon talar till exempel flytande engelska och hon har varit med på offentliga uppdrag sedan födseln.

Men hon lever också ett helt vanligt liv, som vilken 12-åring som helst och hon har massa kompisar.

En kompis som fått lite extra mycket uppmärksamhet i media är Estelles bästa vän Bonnie. Estelle och Bonnie är nämligen lika som bär!

Hockeyspelaren Mats Sundin är Bonnies pappa

Bonnie kommer dessutom också från en känd familj. Hennes pappa är ingen mindre än hockey-ikonen Mats Sundin, 53, även kallad "Sudden". Nu har han lagt ner hockey-karriären, men han ligger inte på latsidan för det.

Annons

Mats Sundin har nämligen släppt en bok, självbiografin Tur och retur – Min berättelse. Nu har han gästat Nyhetsmorgon för att prata om den och under intervjun fick han frågan hur han är som pappa.

– Ja det är tufft att leva upp till mina föräldrar tycker jag, för de var ju väldigt bra för mig och mina bröder. Men vi gör vårt bästa men de var väldigt viktiga och just det här inser man i efterhand, att man fick växa upp i en miljö där det inte fanns några måsten runt vårt idrottande.

– Hur skulle barnen beskriva dig?, undrar programledaren Jenny Alversjö, 50.

– Jag vet inte faktiskt, det kan nog vara både och. Man måste ju också sätta vissa regler tror jag, sa Mats Sundin.

Estelles kompis Bonnie träder fram i TV4

Mats Sundin är som sagt pappa till Bonnie, 12, samt sönerna Nathanael, 10, och Julian, 8. När pappa Mats gästade Nyhetsmorgon var även barnen på plats bakom kulisserna och efter ett visst tekniskt haveri fick barnen träda fram!

Bonnie får frågan hur det känns att se sin pappa bli intervjuad i tv och med ett leende på läpparna:

– Det känns konstigt, eller jag vet inte, säger hon och skrattar.

På TV4:s Instagram är det nu många tittare som reagerat på exakt samma sak, nämligen att Estelle och Bonnie verkligen påminner om varandra.

”Så fin familj. Dottern liknar prinsessan Estelle, väldigt mycket.”, skriver en person.

”Det var det första som slog mig med, superlika”, skriver en annan.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT, TV4

Annons