LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

Vilken kärleksyra: Så firade Meghan Markle födelsedagen med Harry

06 aug, 2018
AvOla Brising
Den 19 maj gifte sig Maghan Markle med prins Harry. I lördags firade hon sin 37-årsdag som gäst på ett härligt sommarbröllop.
Annons

För två och en halv månad sedan gifte sig engelske prins Harry, 33, med den amerikanska före detta skådespelerskan Meghan Markle, 37, som då blev hertiginna av Sussex. I lördags, den 4 augusti, fyllde Meghan 37 år. Något hon firade genom att ihop med maken åka och fira en av hans vänner på dennes härliga sommarbröllop.

Kungakompisen som gifte sig heter Charlie von Straubenzee och brudens namn är Daisy Jenks. Bröllopet hölls i St. Mary the Virgin Church i Frensham, England. Efter vigseln skjutsade Charlie iväg sin fru från kyrkan på en gullig trehjulig cykel. Därefter följde så klart både bröllopsmiddag och fest.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Även om det var några andras bröllop de firade uppger tidningen People att Meghan var minst sagt nöjd med dagen. För ett så mycket mer romantiskt sätt att fira födelsedag på än att gå på bröllop är ju svårt komma på.

Hertiginnan av Sussex var dagen till ära klädd i en svart klänning från Club Monaco med fält i olika färger på nerdelen, en designerhatt från Phillip Treacy och ett par trendiga pumps från Aquazzura.

Se bilderna på prinsparet från bröllopet här:

LÄS OCKSÅ: Uppgifter – Meghan Markle och prins Harry väntar tvillingar

LÄS OCKSÅ: Meghan Markles plagg säljer slut direkt (igen!) – så blir populära byxan din

FOTO: IBL

Annons