LÄS MER: Kronprinsessan Victoria Prinsessan Sofia Prinsessan Madeleine Drottning Silvia Kung Carl Gustaf Brittiska kungahuset

William vill stoppa Kate Middletons beteende – kallar henne galen: ”Mörkt”

26 aug, 2024
Prinsessan Kate Middleton har en hobby som hennes make prins William tycker är allt annat än normalt.
Faktum är att prinsen tycker att hon är helt galen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här dansar Estelle och kungafamiljen loss inför Molly SandénBrand logo
Här dansar Estelle och kungafamiljen loss inför Molly Sandén

Det har varit några tunga år för den brittiska kungafamiljen.

Dramatiken började på riktigt när prins Harry och hustrun Meghan lämnade kungahuset och flyttade till USA. Det var i februari som de helt och hållet klippte alla band med brittiska kungafamiljen och dåvarande drottning Elizabeth tog bort deras titlar.

Sedan dess har mycket hänt, Elizabeth har lämnat oss. Kung Charles, 75, har tagit över tronen och prins William, 42, har blivit kronprins.

Så mår Kate efter cancerbeskedet

Men familjen har även drabbats av sjukdomar. I början av året gick Charles ut och berättade att han fått cancer. Bara någon månad senare gick även Kate ut och meddelade att hon också fått cancer.

Som tur är verkar båda kungliga högheterna må bättre och Kate är allmänt känd för att vara sportig av sig, det har hon alltid varit. Och trots hennes sjukdom fortsätter hon att hålla intresset vid liv.

Annons

Förra året berättade hon varför hon älskar träning så mycket.

– Jag älskar verkligen genuint alla sporter. Jag har alltid varit väldigt fysisk och gillar att använda kroppen. Oavsett om det är promenader, klättring i Lake District i Skottland eller simning så har jag alltid älskat det ända sedan jag var liten. Mina föräldrar har alltid uppmuntrat oss till att vara fysiskt aktiva och sportiga och har alltid uppmuntrat oss till lagsporter och vi har fått prova på allt vi velat, sa hon i podden The Good, The Bad And The Rugby.

Prinsessan Kate avslöjar sitt galna intresse

I samma veva avslöjade hon ett annat intresse som hon brinner för; nämligen att bada isvak.

– Bada i kallt vatten, ju kallare desto bättre. Jag absolut älskar det. Det är nästan på den nivån att William säger åt mig. Han säger att jag är helt galen och att det är mörkt och det regnar.

– Jag kommer alltid söka mig till kalla vatten. Jag älskar det.

FOTO: / SplashNews.com, TT

Annons